ITV Manacor

Per concertar una cita prèvia online a l'estació ITV Manacor fes clic al botó "sol·licitar cita prèvia" i no facis fila per passar la teva revisió.

Detalls de l´estació

C/ Oliveristes, s/n
07500 Manacor Balears
Espanya

PASSARÀS LA ITV A MANACOR?

Si ha arribat aquest moment en què has de passar la ITV del teu vehicle i resideixes a la ciutat de Manacor o a prop d'ella, des de SGS posem a la teva disposició la nostra estació ITV Manacor. Als voltants del Polígon Industrial de Manacor, al C/Oliveristes, s/n, podràs accedir a aquest centre ITV a Manacor on tot el nostre equip de professionals t'estarà esperant per passar la ITV amb totes les garanties de seguretat.

Si en lloc de residir a Manacor ets un veí d'Ariany, Capdepera, Petra, Las Salinas o San Servera, no ho dubtis i reserva la teva cita prèvia ITV a aquesta estació, ja que és la més propera a la teva ubicació.

Pots consultar totes les estacions ITV disponibles a Mallorca per anar-hi a la que millor s'adapti a les teves necessitats.

PASSAR ITV I CITA PRÈVIA ITV MANACOR

A qualsevol de les estacions ITV Mallorca de la xarxa de centres SGS ITV t'oferim la possibilitat de reservar cita prèvia per dur a terme aquest tràmit, de manera que les esperes i les cues muntat al teu vehicle fins que arribi el teu torn de passar la ITV desapareguin. T'oferim dues opcions.

La primera i més habitual és reservar cita prèvia ITV online. Es tracta d'un procediment molt senzill en què a només uns clics podràs bloquejar la data i l'horari del dia que millor s'adapti a les teves necessitats. Només cal que introdueixis el tipus de vehicle, el tipus de combustible o la matrícula i automàticament el nostre sistema et deixi reservar la teva cita per passar la Inspecció Tècnica del teu vehicle.

La segona opció, si prefereixes contactar directament amb els nostres professionals, t'atendran telefònicament al 871 57 55 44 i t'oferirem els dies i horaris disponibles per passar la ITV segons el tipus de vehicle que tinguis.

HORARI ITV MANACOR

L'horari d'ITV Manacor d'obertura al públic és molt ampli, així, sigui el que sigui el teu ritme de treball o la teva apretada agenda, trobis un lloc per dur a terme la ineludible tasca de passar la ITV.

Si portaràs a revisar el teu cotxe a última hora del dia, recorda que les darreres admissions de vehicles es realitzen fins a les 20.30 h. Per evitar confusions amb l'hora i arribis al centre ITV Manacor en un horari en què ja no s'atén el públic, el més aconsellable és que reservis la cita prèvia ITV.

PREUS ITV MANACOR

A través del mateix sistema de reserva de cita prèvia ITV, prement el botó de “sol·licitar cita prèvia” podràs conèixer les tarifes i preus d'ITV Manacor. En funció de si el teu vehicle és a benzina, dièsel, elèctric o és una furgoneta o un ciclomotor -segons l'opció que escullis- el preu que et llançarà el sistema serà un o altre, però sempre amb l'IVA inclòs.

A més, recorda que tant si reserves cita prèvia online com si truques directament per telèfon a l'estació ITV Manacor -971 55 50 62- per escollir data i hora, coneixeràs automàticament el preu que et costarà passar la ITV a Manacor SGS i el dia de la cita, podràs pagar directament en efectiu o amb targeta de crèdit.

SERVEIS ITV MANACOR

A l'estació ITV Manacor t'oferim la possibilitat de passar la ITV periòdica del teu vehicle. Independentment que comptis amb un cotxe de motor a benzina o dièsel o els més recents cotxes híbrids o elèctics, les postes del nostre centre manacorí estaran obertes per revisar el teu cotxe de forma completa -des del sistema de suspensió o elèctric fins a elements de seguretat com el cinturó, retrovisors, portes o finestretes-.

A més d'oferir-te un servei de qualitat perquè passis la ITV amb totes les garanties, cal no perdre de vista els avantatges que t'ofereix SGS ITV de reservar la teva cita prèvia, comptar amb un ampli horari d'obertura al públic, així com poder escollir entre diferents modalitats de pagament.

ITV A PROP DE MANACOR

Si has de passar la teva ITV i resideixes a prop de Felanich, Montuiri, Sant Llorenç del Cardezar o Vilafranca de Bonany, el més aconsellable, per proximitat i la teva pròpia comoditat, és que passis la teva ITV a l'estació de Manacor. A més d'oferir-te totes les garanties legals, de seguretat i control ITV, t'assegurem que el tracte i experiència dels nostres professionals faran que repeteixis una vegada i una altra a SGS ITV cada vegada que hagis de passar la ITV del teu vehicle.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a Manacor
Passa la teva ITV a Manacor

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita