ITV Ciclomotors i Taxis Saragossa

Si vols concertar una cita prèvia a l'estació ITV Saragossa per a ciclomotors i taxis, el procediment és molt ràpid i senzill. Només has de fer clic a “sol·licitar cita prèvia” i t'oblidaràs per complet de fer llargues files a l'estació.

Detalls de l´estació

C\ Veintitrés de abril, número 32
50014 Zaragoza Zaragoza
Espanya

UBICACIÓ

Els taxis, com qualsevol altre vehicle del parc automobilístic d'Espanya, han de passar la ITV de manera periòdica, però amb més assiduïtat perquè es tracta d'un servei públic. Per això, a SGS comptem amb la nostra estació ITV urbana pensada especialment per a ciclomotors i per a la verificació del taxímetre.

Amb la intenció d'agilitzar el procés i que aquests vehicles tinguin el seu propi espai per a la seva inspecció tècnica, atenem ciclomotors i taxis a l'estació ITV ubicada al carrer Vint-i-tres d'Abril, 32, a Saragossa.

DEMANAR CITA PRÈVIA

És realment important demanar cita prèvia a la ITV Urbana Saragossa per evitar fer llargues files a l'estació.

Per reservar cita, has de prémer el botó “Demanar cita ITV” i emplenar el formulari de dades del vehicle, en aquest cas aclarint si es tracta d'un taxi o motocicleta.

A continuació, omple el formulari de dades del vehicle. Completat aquest procés, només hauràs d'escollir el dia i l'horari que et quedi més còmode.

ITV DE MOTOS A SARAGOSSA

Amb el servei d'ITV ciclomotors pretenem agilitzar la inspecció dels vehicles de dues rodes de la localitat de Saragossa, posant a la disposició dels conductors un centre exclusiu per a aquest tipus de vehicles.

Si estàs pensant en realitzar la ITV de la teva moto en les properes setmanes, avança't a la data límit de la teva propera inspecció demanant cita prèvia a ITV urbana de ciclomotors i taxis. En fer el tràmit, podreu indicar que es tracta d'un vehicle de dues rodes i continuar amb la resta del formulari tal com s'indica.

La revisió és a càrrec de professionals molt qualificats, que coneixen les motocicletes a la perfecció. És per això que tingues per segur que podràs circular sense problemes per les carreteres de la ciutat i del país.

ITV DE TAXI A SARAGOSSA

Si es tracta d'un vehicle que exerceix la funció d´un taxi, el més ràpid i eficaç serà que et posis directament en contacte amb nosaltres. Truca al telèfon de la ITV urbana de ciclomotors i taxis de Saragossa i especifica el motiu de la teva trucada. T'atendrem al 976 54 03 17.

Es comprovarà que el taxímetre es troba en perfectes condicions i que marca els preus ajustats a la normativa a més d'assegurar-nos que tots els sistemes de seguretat del vehicle responen adequadament a les proves.

A més, es farà una revisió exhaustiva a cada part del cotxe i el seu motor per assegurar-nos que tot marxi a la perfecció.

HORARIS ITV URBANA

A les nostres instal·lacions de Saragossa pensades especialment per a ciclomotors i taxis t'atenem matí i tarda entre setmana. L'horari és de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 i de 16.00 a 19.00. T'alegrarà saber que també estem oberts els dissabtes de 9.00 a 13.00.

PREU ITV URBANA

Després de finalitzar el procés de sol·licitud de cita prèvia, coneixeràs el preu final de la inspecció perquè quan arribis a les instal·lacions només hagis d'efectuar el pagament.

Assegurem un pagament àgil, fàcil i segur i, a més, la tarifa que s'indiqui de forma en línia serà la que es cobri a la fase final de la teva inspecció.

Un cop realitzat el pagament i superada la revisió, podràs tornar a circular amb el teu vehicle sense cap inconvenient, ja que portaràs el nou adhesiu ITV al teu vehicle.

Davant de qualsevol dubte que tinguis, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, immediatament respondrem a les teves inquietuds.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a Urbana de ciclomotors i taxis
Passa la teva ITV a Urbana de ciclomotors i taxis

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita