ITV Las Palmas II

L'illa de Las Palmas de Gran Canària acull diversos dels nostres centres d'inspecció tècnica. Entre ells hi són les instal·lacions ITV Las Palmas II, on els nostres destacats professionals es faran càrrec de revisar que el teu vehicle funcioni a la perfecció.

Detalls de l´estació

C/ Arrecife 24. Polg ind Las Torres
Palmas de Gran Canaria, Las
Illes Canàries

UBICACIÓ

La ITV de Las Palmas II està situat al Polígon Industrial Lomo Blanco, al barri Las Torres. No has de confondre aquesta estació amb el centre de Las Palmas I, ja que aquest es troba al mateix polígon empresarial.

És per això que és perfecte per als residents de Las Torres o de Siete Palmas, dues de les zones més properes al Polígon Lomo Blanco.

Per evitar confusions, aquest centre està ubicat al carrer Arrecife, 24, on t'esperem per atendre't quan arribi el moment de passar la inspecció del teu vehicle.

DEMANAR CITA PRÈVIA EN ITV LAS PALMAS II

És realment important demanar cita prèvia, ja que és un centre summament demanat pels residents i treballadors de la zona, a causa de la seva privilegiada ubicació.

En fer la inspecció amb una reserva, aquell dia tindràs prioritat absoluta, i llavors la revisió trigarà només uns minuts. En cas contrari, és possible que hagis de fer llargues cues i, per tant, perdràs valuós temps.

No esperis que caduqui la targeta per demanar la teva cita abans d'hora. Recordeu que ara podeu passar la inspecció fins a 30 dies abans del límit estipulat.

HORARIS

L´horari d´atenció al client i recepció de vehicles al´estació ITV Las Palmas II serà de dilluns a divendres en horari partit.

Podràs fer la inspecció tècnica del teu vehicle al matí o a la tarda, per tant no hi ha excusa per no fer el tràmit.

Si tens dubtes o necessites preguntar-nos alguna cosa sobre la cita prèvia, t'atendrem al telèfon 928 48 10 96.

PREU ITV LAS PALMAS II

Pots consultar el preu en fer el tràmit de demanar cita prèvia a Internet. Un cop proporcionades les dades del vehicle, apareixerà el valor final perquè dependrà d'això el tipus de revisió que cal dur a terme.

El que no variarà serà la seguretat del pagament de la ITV, que serà fàcil i ràpid independentment del tipus de vehicle que portis aquell dia.

Si prefereixes no demanar una cita i ja deixar abonada la data de la teva inspecció tècnica per més endavant, et donem l'opció de comprar la teva ITV online i modificar-ho més endavant.

En optar per aquest benefici, tindràs prioritat quan decideixis acudir al centre, per tant la revisió trigarà només uns minuts.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Servicio ágil
Servei àgil
Lideres
Som líders mundials en certificació
Passa la teva ITV a Las Palmas II
Passa la teva ITV a Las Palmas II

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita