ITV Villarejo de Salvanés

Demana cita per passar la ITV a Villarejo de Salvanés mitjançant el nostre sistema de cita prèvia ITV o adquireix ja el teu abonament per acostar-te quan millor et vagui.

RESERVA LA TEVA CITA ITV O PAGA ARA I DECIDEIX MÉS TARD QUAN HI VOLS ANAR

Avd. Juan Carlos I, Rey de España, 13
28590 VILLAREJO DE SALVANES
Tel: 918 74 53 63

De dilluns a divendres: 09:00 a 13:15 y 16:00 a 18:15
Dissabtes: 09:00 a 13:15

Cita prèvia en línia

Reserva la teva cita prèvia

Pagament fàcil i segur

Disfruta d’un cafè

Àrea infantil

PREU ITV VILLAREJO DE SALVANÉS

Vols conèixer el preu per passar la ITV amb nosaltres? Ho sabràs en tot moment en realitzar la reserva, ja que cada horari te una tarifa diferent. Això vol dir que, en base a les teves necessitats, trobaràs unes cites més econòmiques que d’altres. A més, podràs trobar ofertes i aconseguir un major descompte si realitzes el pagament per avançat al moment de formalitzar la teva reserva, El millors descomptes per la ITV estan a la nostra estació de Villarejo de Salvanés!

PASSA LA TEVA ITV A VILLAREJO DE SALVANÉS

Estàs cercant un lloc per passar la ITV a prop de llocs com Tarancón, Arganda, Aranjuez, Rivas o Vicálvaro? Aleshores, la nostra estació de Villarejo de Salvanés, situada a l’avinguda Juan Carlos I, Rei de Espanya número 13 és perfecta per tu. I no només per la seva ubicació, sinó també pel seu ampli horari, ja que t’atendrem de dilluns a dissabte de mati i horabaixa. Estan encantats d’ajudar-te!

DEMANA LA TEVA CITA PRÈVIA AMB NOSALTRES

Si vols venir a passar la inspecció tècnica del teu vehicle amb nosaltres, t’oferim un còmode sistema de cita prèvia. Una vegada hagis introduït les dades del teu vehicle, podràs veure la disponibilitat en horaris de l’estació per poder reservar l’hora que millor et vagui i evitat les coes eternes al garantir-te la disponibilitat del nostre equip per a tu. Si tens qualque dubte, crida al telèfon 918 74 53 63 i t’atendrem per poder-te ajudar.
Reserva ahora tu cita previa en ITV Villarejo de Salvanés
Top
)