ITV Palma I (Pol. Son Castelló)

Per demanar una cita prèvia online en l’estació ITV Palma I (Pol. Son Castelló) clica el botó “sol·licitar cita prèvia” i no facis coa per passar la teva revisió.

Detalls de l´estació

C/ Gremi Sucrers i Candelers, 2
07600 Palma de Mallorca Balears
Espanya

UBICACIÓ

Si viviu a Palma, una de les dues opcions de centres SGS que teniu és l’estació ITV Palma I, situada al polígon de Son Castelló, al carrer del Gremi de Sucrers i Candelers, 2. No la confongueu amb l’estació ITV Palma II, situada a Can Pastilla.

CITA PRÈVIA

Amb l’objectiu de fer-vos perdre el menor temps possible, us oferim la possibilitat de demanar hora per passar la inspecció a l’estació ITV Palma I a través del nostre web.

El procés és molt senzill i només té tres passos: en primer lloc, heu de fer clic al botó «Sol·licitar cita prèvia»

Posteriorment, heu de completar les dades que el sistema sol·licita, com ara el tipus d’inspecció, el número de matrícula, el tipus de combustible i de vehicle.

Finalment, només heu de triar el dia i l’hora en què voleu passar la ITV.

Remarcam la importància de demanar hora per a la ITV a l’estació del polígon de Son Castelló, perquè reduireu notablement el temps d’espera.

HORARIS

A més d’oferir un servei de qualitat i seguretat, una de les prioritats de SGS és posar a la vostra disposició horaris molt amplis d'obertura a cadascuna de les nostres estacions.

Igual que a la resta d’estacions ITV Mallorca, qualsevol conductor que hagi de passar la inspecció tècnica a ITV Palma I, trobarà que les portes estan obertes en horari continu des de primera hora del matí fins a darrera hora de l’horabaixa, de dilluns a divendres des de les 6.00 fins a les 21.00 h (les darreres admissions són a les 20.30 h).

Durant els mesos de juliol i agost, obrim de dilluns a divendres de 6.00 a 15.00 (les darreres admissions són a les 14.30 h).

PREUS

Podreu saber el preu de la inspecció d’aquesta estació en el moment de demanar hora, ja sigui a través del web o per telèfon (si demanau la informació). A l’hora de calcular la tarifa, es té en compte el tipus de combustible del vehicle ―benzina, dièsel, híbrid o elèctric― o el tipus de vehicle ―turisme, furgoneta, ciclomotor, moto, furgoneta, etc.

Finalment, us informam que si pagau directament a l’estació, teniu dues opcions: fer-ho amb una carta de pagament o amb targeta de crèdit.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a Palma I (Pol. Son Castelló)
Passa la teva ITV a Palma I (Pol. Son Castelló)

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita