ITV Biscaia

Has de passar properament la ITV i resideixes a Biscaia? A ITV SGS t'oferim estacions ITV on passar la inspecció tècnica de vehicles en tres llocs diferents perquè triïs la més propera a la teva ubicació.

Passar la revisió amb nosaltres és confiar en grans professionals d'anys d'experiència al sector, que posen a la teva disposició centres amb totes les comoditats perquè facis el tràmit de manera ràpida i àgil.

ON FER LA ITV A BISCAIA?

A SGS disposem de diverses estacions al llarg de tota la província de Biscaia perquè vagis al lloc que es troba més a prop de casa teva o treball. On pots trobar els centres ITV de Biscaia?

En concret, aquests llocs on es duen a terme les inspeccions tècniques vehicular són a Trápaga, Amorebieta i Zalla, per la qual cosa no tens excusa per no revisar l'estat del teu cotxe, camió o motocicleta.

HORARIS

Per consultar la data i l'horari de les estacions ITV a Biscaia, només has d'accedir a la pàgina dedicada a cadascuna des del menú superior, on hi es tota la informació referida als tres llocs de la província.

Totes elles s'adaptaran a les necessitats de cadascú, ja que ofereixen diferents opcions perquè puguis triar sempre l'hora que et vagi millor i amb la que et puguis organitzar més facilment.

Des d'aquestes webs podràs reservar el dia i l'hora que et quedin més còmode per fer la inspecció tècnica del teu vehicle.

CITA PRÈVIA ITV BISCAIA

Si tens clar quina és l'estació on t'interessa acudir, simplement has de seleccionar-la i demanar cita prèvia, escollint la data i hora més adequades per a tu.

Independentment d'on vulguis revisar el teu vehicle, dur a terme la sol·licitud en línia és un procediment summament ràpid i senzill.

Nosaltres sempre posem èmfasi en com és d'important acudir a les estacions d'ITV amb cita prèvia per fer la revisió tècnica vehicular.

És que, així, s'agilitza notablement la inspecció, ja que no hauràs de fer llargues files al lloc.

Si tens alguna pregunta sobre com demanar cita, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, tot seguit et respondrem amb gust.

I si busques informació més especialitzada sobre una estació en concret, on millor t'atendran és a la mateixa estació. Truca al telèfon de la ITV Biscaia més proper a casa teva oa la feina!

PASSAR ITV BISCAIA

Tots volem passar la ITV a la primera per no haver de tornar a fer la revisió a causa d'una falla tècnica. És per això que és clau parar atenció a l'estat de la carrosseria, els retrovisors, les portes, cinturons, clàxon, enllumenat i senyalització, i rodes, entre d'altres elements.

Per a molts, la revisió vehicular és un procés estressant i complicat, però la realitat és que, si tens el cotxe o la moto en bon estat i segueixes les nostres recomanacions, no tindràs cap problema.

En cas que el teu vehicle presenti algun problema, abans de demanar cita prèvia a la ITV a Biscaia, dirigeix-te al teu mecànic de confiança perquè estigui llest per ser inspeccionat pels especialistes de cadascuna de les estacions de la província.

Tingues sempre present que, si no tens la corresponent revisió anual, estaràs incorrent en una multa, la suma de la qual pot ser elevada si ha passat massa temps de l'última vegada que la vas fer.

Si tens altres dubtes més genèrics sobre com passar la ITV a Biscaia, et recomanem que passis per la nostra secció de com passar la ITV, que compta amb un apartat dedicat a preguntes relacionades amb aquest tema que els usuaris fan habitualment.

CONTACTE ESTACIONS ITV A BISCAIA

Si has de passar la ITV a Biscaia i tens dubtes sobre qualsevol aspecte de la revisió, posa't en contacte amb nosaltres i gaudeix d'altres serveis que oferim, com ara la facilitat de pagament.

Tria la teva estació i reserva la teva cita ITV a Biscaia
Tria la teva estació i reserva la teva cita ITV a Biscaia

No t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita