ITV El Hierro (Valverde)

Amb l'objectiu que puguis passar la inspecció tècnica del teu vehicle a la primera, a continuació et donarem tota la informació que necessites per dur a terme la revisió a la ITV El Hierro Tenerife.

Ctra San Andrés s/n San Andrés
Valverde
Illes Canàries

Precios ITV

Turismes

Benzina

36.73€
Precios ITV

Turismes

Dièsel

44.68€
Precios ITV

Dues Rodes

Benzina

22.54€

UBICACIÓ

El nostre centre està ubicat a l'Autovia San Andrés, a només uns minuts amb cotxe del centre de la ciutat. És per això que, si vius a la capital de l'illa El Hierro, fer la inspecció aquí és la millor opció.

El mateix passa amb els que resideixen a les zones properes, com Sant Andreu, Isora i Valverde, per tant, si vius en aquestes localitats també et recomanem aquesta estació per passar la teva inspecció tècnica.

DEMANAR CITA PRÈVIA ITV EL HIERRO

És altament recomanable demanar cita prèvia pel fet que, per la seva ubicació, sol ser força concorreguda.

A més, si comptes amb una reserva, el dia de la inspecció tindràs absoluta prioritat, i aleshores el tràmit durarà només uns minuts.

El procediment per a la sol·licitud és molt senzill, i ho pots fer des de la nostra pròpia web. Simplement has de fer clic a “Demanar cita prèvia”, completar un petit formulari i triar la data i hora en què vols dur a terme la inspecció.

Tingues en compte que amb l'aprovació del Nou Reial Decret, està permès passar la inspecció un mes abans que caduqui, així que avança't tot el possible.

HORARIS

En el moment de sol·licitar la teva cita, trobaràs diferents disponibilitats d'horaris a l'estació perquè triïs el que et senti més còmode en funció de les teves activitats i obligacions.

En concret, pots venir al matí, amb diferents opcions d'hores disponibles per a la cita de dilluns a divendres.

Si tens dubtes sobre els horaris i disponibilitats, pots trucar al telèfon 822 11 09 98.

PREUS ITV EL HIERRO

Si t'estàs preguntant quin és el preu, trobaràs la resposta quan facis la sol·licitud de la cita prèvia.

Aquest dependrà del tipus de vehicle i motor de combustió que tingui, així com també si és una moto, un automòbil turisme o un camió.

Atenent tots aquests aspectes, els preus seran diferents, per tant tingues això en compte abans de dur a terme la sol·licitud online.

Cal dir que, si així ho desitges, ens podem fer càrrec de la revisió perquè no tinguis res de què preocupar-te.

Només has de portar el vehicle el dia i hora establertes i de la resta ens encarreguem nosaltres, mentre tu gaudeixes d'un cafè a la bonica estació.

Finalment, si tens dubtes sobre la sol·licitud de cita prèvia, els horaris o preus, recorda que pots contactar amb SGS. Immediatament respondrem a totes les teves inquietuds perquè facis la revisió amb absoluta tranquil·litat.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Pasamos cita
Pasamos tu ITV por ti
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a El Hierro
Passa la teva ITV a El Hierro

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

¿Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita