ITV Alcañiz

Quan arriba l'hora de passar la ITV d'un vehicle, poden sorgir diversos dubtes. No et preocupis per això, ja que aquí trobaràs tot el que necessites per fer aquest procés tan important. Des de SGS posem a la teva disposició tota la informació necessària perquè passis la ITV a Alcanyís.

Detalls de l´estació

Pol. Industrial "Las Horcas"
44600 Alcañiz Teruel
Espanya

UBICACIÓ

El centre ITV a Alcanyís es troba al Polígon Les Horques de la localitat de Terol. La seva ubicació privilegiada, a només cinc quilòmetres del centre del municipi, permet que els residents de la zona puguin passar la inspecció en pocs minuts.

Cal destacar també que les seves instal·lacions estan molt properes a Valdealgorfa i Castelserás, per tant és una opció excel·lent per als residents d'aquestes localitats.

DEMANAR CITA PRÈVIA ITV ALCANYÍS

És realment important demanar cita prèvia a ITV Alcanyís perquè, siguem sincers, a ningú no li agrada perdre temps fent llargues cues.

El procés és molt ràpid i senzill. Només has de fer clic a “Demanar cita ITV” i seguir les indicacions del formulari de reserva, on hauràs d'indicar el tipus de vehicle i motor.

Per finalitzar el tràmit, només hauràs de triar la data i el dia que et vagi millor i s'adapti a les teves necessitats i disponibilitat.

Tingues en compte que en aquesta estació atenem ciclomotors de dues rodes, turismes, vehicles lleugers i pesants.

Finalment, abans de demanar cita prèvia a ITV Alcanyís, et recordem que, després de l'aprovació del Nou Reial Decret ITV, ara es pot passar la inspecció fins a un mes d'antelació. Consulta la data límit de la teva propera ITV i avança't per poder passar-la fins a 30 dies abans.

HORARIS

L'estació és oberta de dilluns a divendres de 8:00 a 13 i de 16:00 a 18:15. A més, obre també els dissabtes de 8:30 a 13:15, cosa que no passa amb altres centres de revisió tècnica vehicular de Terol.

Pots consultar els horaris al moment de reservar el torn online. De totes maneres, l'amplitud és molt gran, per tant de segur trobaràs un lloc a la setmana per dur a terme la inspecció.

Tingues present que els vehicles es reben fins a quinze minuts abans del tancament de l'estació, aleshores intenta ser puntual per poder fer la revisió sense perjudicar els empleats de l'estació i els altres conductors.

PREUS ITV ALCANYÍS

Els preus estaran supeditats al tipus de vehicle i motor que tinguis. Al moment de demanar cita prèvia a ITV Alcanyís, hauràs d'indicar si el teu cotxe és a benzina, dièsel, elèctric o híbrid.

La tarifa de la inspecció apareixerà al final del tràmit de reserva, per tant podràs preparar el teu pressupost quan vagis a les nostres instal·lacions a fer-ne la revisió. El pagament es fa al centre físic en efectiu o amb targeta de crèdit.

A l'estació trobaràs un equip de professionals molt qualificat per fer-se càrrec de la revisió del vehicle per comprovar que tot està en perfectes condicions perquè puguis circular sense problemes.

Finalment, no oblidis consultar la data límit i demanar cita prèvia a ITV Alcanyís. Si tens algun dubte respecte a qualsevol part del tràmit, no perdis temps i contacta amb nosaltres, immediatament resoldrem totes les teves inquietuds.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a "Alcañiz"
Passa la teva ITV a "Alcañiz"

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita