ITV Calvià

Per demanar una cita prèvia online en l’estació ITV Calvià clica el botó “sol·licitar cita prèvia” i no facis coa per passar la teva revisió.

Detalls de l´estació

Camí de Cala Figuera, km. 1
07181 Calvià Balears
Espanya

UBICACIÓ

L’estació ITV Calvià és una de les més recents de la nostra xarxa. Es troba al quilòmetre 1 del camí de Cala Figuera (prop de l’espai de karts de Magaluf).

Si viviu a Magaluf, Torre Nova o Son Maties, aquest centre és el lloc perfecte per passar la inspecció del vostre vehicle quan ho necessiteu.

Heu de tenir present que aquesta estació només accepta turismes o vehicles lleugers de fins a 3500 kg (amb limitacions és millor que demaneu informació a l’estació), per tant, si teniu un altre tipus de vehicle, podeu contactar amb nosaltres i us informarem de quin centre de Mallorca us pot atendre.

CITA PRÈVIA

Des de SGS sempre recomanam que demaneu hora a qualsevol dels nostres centres. Podeu fer-ho en el nostre web de forma ràpida i senzilla.

Per fer una reserva, heu de fer clic a «Sol·licitar cita prèvia», heu d’emplenar el formulari amb les dades del vehicle i heu de triar la data disponible que més us convengui en funció de les vostres necessitats.

HORARIS

L’horari d’ITV Calvià és bastant ampli, perquè pugueu passar la inspecció del vostre vehicle el moment de la setmana que us vagi millor. L’horari d’hivern és de dilluns a divendres de 6.00 a 21.00 h. L’horari d’estiu, els mesos de juliol i agost, és de dilluns a divendres de 6.00 a 15.00 h.

Com a tots els nostres centres repartits per tot el territori espanyol, la darrera admissió de vehicles és mitja hora abans de tancar.

PREUS

En fer el procés de reserva de cita, sabreu el preu de la inspecció tècnica. En aquesta estació, només acceptam turismes o vehicles lleugers de fins a 3500 kg (amb limitacions és millor que demaneu informació a l’estació), i el preu depèn de si és un vehicle de benzina, dièsel, elèctric o híbrid.

Tenint en compte el moment particular que vivim, per a aquesta estació podeu pagar telemàticament a través del web quan demaneu hora.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Servicio ágil
Servei àgil
Lideres
Som líders mundials en certificació
Passa la teva ITV a Calvià
Passa la teva ITV a Calvià

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita