ITV Palma II Can Pastilla

Per demanar una cita prèvia online en l’estació ITV Palma II (Can Pastilla) clica el botó “sol·licitar cita prèvia” i no facis coa per passar la teva revisió.

Detalls de l´estació

Calle Canal de Sant Jordi 1
07600 Palma de Mallorca Balears
Espanya

UBICACIÓ

Viviu a Palma i ha arribat el moment de passar la ITV? Una de les opcions que teniu per passar la ITV a Palma és l’estació ITV Palma II, situada al carrer del Canal de Sant Jordi, 1, a la zona de Can Pastilla.

Per la seva ubicació, aquest és el centre ideal per fer la inspecció si viviu a prop del districte de la Platja de Palma (prop de l’aeroport).

No confongueu aquesta estació amb la de Palma I, del polígon de Son Castelló.

A les dues estacions de Palma es fan tot tipus d’inspeccions, tant les periòdiques com les no periòdiques.

CITA PRÈVIA

És molt important demanar hora per a l’estació d’ITV de Can Pastilla.

Per fer-ho, teniu dues opcions: a través d’aquest web, on només heu de fer clic a «Sol·licitar cita prèvia» completar un formulari amb les dades del vehicle i, finalment, triar la data i l’horari que us vagi millor.

L’altra opció és fer-ho per telèfon, al 871 57 55 44. Els nostres professionals us oferiran els torns disponibles per a les pròximes setmanes i mesos.

Si voleu assegurar-vos poder fer la inspecció del vostre vehicle, és fonamental que demaneu hora.

HORARIS

L’horari és tan ampli que segur que trobareu un lloc per fer la inspecció tècnica encara que tingueu una agenda molt ocupada!

L’estació de Palma II està oberta de dilluns a divendres de les 6.00 fins a les 21.00 h, encara que les darreres admissions són a les 20.30 h.

Durant els mesos de juliol i agost, obrim de dilluns a divendres de 6.00 a 15.00 h (les darreres admissions són a les 14.30 h).

PREUS

Per saber què us costarà fer la inspecció tècnica de vehicles al centre ITV Palma II, l’opció més recomanable és que demaneu hora a través del web. Després d’introduir les dades que se sol·liciten en el formulari ―i que són les que faran variar la taxa―, en coneixereu l’import.

A SGS sempre oferim un servei professional perquè pugueu passar la ITV en el moment pertinent. Si teniu qualsevol pregunta addicional, no dubteu a contactar amb nosaltres al telèfon 971 26 50 12.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a Palma II (Can Pastilla-Pol. Son Oms)
Passa la teva ITV a Palma II (Can Pastilla-Pol. Son Oms)

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita