ITV El Rosario (La Campana)

Si cerques informació per passar la ITV a El Rosario, et proporcionem tota la informació per passar la inspecció tècnica del teu vehicle.

C\ Gestur Tenerife nº4 Polígono La Campana
Rosario, El
Illes Canàries

Precios ITV

Turismes

Benzina

39.69€
36.7€
Precios ITV

Turismes

Dièsel

48.48€
45.48€
Precios ITV

Dues Rodes

Benzina

24.29€
Precios ITV

Lleugers/Furgons

Benzina

45.69€
42.69€
Precios ITV

Lleugers/Furgons

Dièsel

54.47€
51.47€
Precios ITV

Turismes

Híbrido

39.69€
36.7€
Precios ITV

Turismes

Elèctric

34.9€
31.9€
Precios ITV

Lleugers/Furgons

Híbrido

45.69€
42.69€
Precios ITV

Lleugers/Furgons

Elèctric

40.89€
37.9€

UBICACIÓ

Ubicat en ple Polígon La Campana a El Rosario, la nostra estació és ideal per fer la revisió si vius a prop d'aquest municipi del nord de Tenerife. Nosaltres t'estarem esperant al carrer Gestur Tenerife, 4, dins del polígon La Campana.

Tenim una àmplia experiència i els nostres professionals tractaran el teu vehicle com si fos propi per assegurar-se que tot està en perfectes condicions.

DEMANAR CITA PRÈVIA A ITV EL ROSARIO

Amb la intenció d'evitar aglomeracions a les nostres instal·lacions i per prevenir que hagis de fer cues innecessàries, et recomanem demanar cita prèvia.

Ho pots fer a la nostra web, fent clic al botó “Sol·licitar Cita Prèvia”. A continuació, completes un petit formulari amb dades del teu vehicle i, finalment, tries la data i hora que et vagi millor.

De la mateixa manera que volem evitar esperes innecessàries quan hagis de passar la revisió, no ens agradaria que circulessis amb la ITV caducada.

Per això, al moment de demanar la teva cita tingues en ment que ara pots fer la reserva amb un mes d'antelació a la data límit indicada a la targeta ITV. No oblidis consultar-la per avançar-te a les circumstàncies i que tot estigui en ordre.

HORARIS

L'horari de la ITV El Rosario és força ampli, permetent així que els treballadors del polígon i els residents de les zones limítrofes tinguin força marge per triar l'hora que millor els convingui.

Concretament, l'atenció és de dilluns a divendres des de primera hora del matí fins a la tarda. També pots passar la inspecció el dissabte, encara que només estiguem oberts al matí.

Com a tota la nostra xarxa d'estacions repartides per Espanya, el darrer cotxe que passa la revisió cada dia es recepciona 15 minuts abans del tancament del centre.

Si necessites informació sobre una inspecció no periòdica i necessites consultar un horari especial, ho pots fer al telèfon 922 61 91 99, on respondrem totes les teves preguntes.

PREUS ITV EL ROSARIO

El preu no serà el mateix per a un vehicle de benzina que per a un dièsel, un híbrid o un cotxe endollable. També el cost serà diferent segons el tipus de vehicle. És a dir, no pagaràs el mateix si passes la inspecció d'una moto que d'un remolc o d'un turisme.

De totes maneres, no tens res de què preocupar-te perquè el valor final del tràmit el coneixeràs un cop hagis sol·licitat la teva cita.

Si et posa nerviós o nerviosa la inspecció tècnica del teu vehicle, no tens res de què preocupar-te, ja que els nostres experts es poden fer càrrec del tràmit. Només has de donar-li les claus i ells passaran les proves per tu mentre tu et relaxes prenent un cafè a l'estació.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Pasamos cita
Pasamos tu ITV por ti
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a El Rosario
Passa la teva ITV a El Rosario

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

¿Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita