ITV Calaceite

Si necessites saber com concertar una cita prèvia per a la ITV Calaceite, definitivament ets al lloc correcte perquè aquí t'explicarem, detalladament, com dur a terme la reserva de forma online.

Però això no és tot, ja que també parlarem sobre la seva ubicació, preu, horaris i telèfon perquè no tinguis res de què preocupar-te al moment de dur a terme la inspecció tècnica del teu vehicle.

Detalls de l´estació

Polígono Industrial Las Lagunas
44610 Calaceite Teruel
Espanya

UBICACIÓ

El centre està ubicat al Polígon Industrial Las Llacunes, a la localitat de Calaceite. Per la seva ubicació privilegiada, és l'enclavament perfecte per als residents dels municipis confrontants, com Valdeltormo i Càceres.

La ubicació de l'estació ITV Calaceite a Terol és l'enclavament perfecte per a molts, per això, els veïns de Valdeltormo i Cáceres els que opten per aquest lloc per passar la inspecció tècnica del vehicle.

Allà trobaràs un equip de treballadors professionals amb àmplia experiència al sector, que revisaran exhaustivament el vehicle perquè puguis circular amb absoluta tranquil·litat.

DEMANAR CITA PRÈVIA A ITV CALACEITE

Afortunadament, a la nostra web pots reservar la teva cita prèvia i, en conseqüència, evitar llargues cues innecessàries el dia que hagis de passar la inspecció tècnica del teu vehicle.

El tràmit és molt senzill i només necessitaràs deu minuts del teu temps per completar-lo. El que has de fer és prémer el botó “Demanar cita ITV”, especificar una sèrie de dades importants del vehicle i escollir el dia i la data que et vagi millor.

A SGS posem èmfasi en el fonamental que és demanar la teva cita amb antelació perquè tindràs absoluta prioritat el dia de la revisió i, en conseqüència, el tràmit trigarà tot just uns minuts.

HORARIS

L'horari de la ITV Calaceite és dilluns, dimecres i dijous de 15:30 a 19:30, i dimarts i dijous de 9:00 a 14:00.

L'última cita del dia serà a quinze minuts del tancament de les instal·lacions, per tant hauràs de tenir això en compte a l'hora de fer la teva reserva online.

Si tens qualsevol problema o dubte mentre estàs fent el tràmit a Internet, pots trucar al telèfon 978 85 18 52 i t'atendrem immediatament per a qualsevol consulta que ens vulguis fer.

PREUS ITV CALACEITE

Els preus varien en funció de, principalment, el tipus de vehicle i el motor que tinguis. Per això cal indicar-ho al moment de sol·licitar la reserva.

Per exemple, no val el mateix la inspecció si és un vehicle a dièsel o benzina, o si és de turisme o un camió de càrrega

Pel que fa al pagament, serà de forma presencial al centre i el pots fer en efectiu o amb targetes de crèdit.

A SGS treballem per facilitar-te la inspecció tècnica del teu vehicle, raó per la qual oferim diferents modalitats de pagament, posem a disposició a destacats professionals i t'oferim tota la informació que necessites abans de fer la revisió.

Si tens dubtes respecte a qualsevol aspecte que comporta aquest tràmit, no perdis temps i contacta amb nosaltres. De seguida ens posarem a la teva disposició!

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a Calaceite
Passa la teva ITV a Calaceite

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita