ITV Alcalá de Henares A2

Si ets a la zona del Corredor del Henares i necessites passar la inspecció tècnica del teu vehicle, pots demanar cita prèvia online o aconseguir un dels nostres bons i passar la ITV a Alcalá de Henares amb nosaltres.

RESERVA LA TEVA CITA ITV O PAGA ARA I DECIDEIX MÉS TARD QUAN HI VOLS ANAR

Calle Louis Pasteur, Frente a Plataforma de la Construcción
28806 ALCALÁ DE HENARES
Tel: 91 889 89 85

De dilluns a divendres: 08:00 a 19:30
Dissabtes: 08:00 a 13:00
Diumenges: 09:00 a 13:00
Per conèixer les tarifes de la resta d'inspeccions, contacti amb la ITV.

Cita prèvia en línia

Reserva la teva cita prèvia

Pagament fàcil i segur

Disfruta d’un cafè

Àrea infantil

EL MILLOR PREU PER LA TEVA ITV A ALCALÁ DE HENARES

Una altra avantatge de demanar cita prèvia per la ITV a les nostres estacions és que, a la vegada que visualitzes als horaris disponibles, pots veure també els diferents preus segons l’horari. Així, podràs fer-te la idea dels preus i veure, segons la teva disponibilitat, quan et va millor i aconseguir un preu més econòmic gràcies a les nostres ofertes. Fins i tot, pot obtenir un preu molt més interessant si fas l’abonament de l’import quan realitzes la reserva de la teva cita, ja que gaudiràs d’un descompte extra a la teva ITV. Vols comprovar-ho? Demana la teva cita i ho descobriràs!

ON S’UBICA LA NOSTRA ESTACIÓ D’ALCALÁ DE HENARES?

La nostra estació ITV SGS Alcalá A2 es troba ubicada al carrer Louis Pasteur, davant la Plataforma de la Construcció, a Alcalá de Henares. La seva ubicació fa que sigui una molt bona opció per qui busca també una estació on passar la ITV a la zona de Torrejón de Ardoz, San Blas o el Polígono industrial El Chorillo. Si estàs per la zona, vine a descobrir l’estació!

DEMANA LA TEVA CITA PRÈVIA ITV

Amb la fi d’estalviar-te esperes innecessàries, posam a la teva disposició el nostre sistema online per poder demanar cita prèvia a la nostra estació. D’aquesta manera, una vegada selecciones el tipus de vehicle, el tipus de combustible y el tipus d’inspecció tècnica que necessites, podràs visualitzar les hores disponibles per poder seleccionar la que més t’interessi i el personal de la nostra estació ITV de Alcalá de Henares estarà preparat per prestar-te el servei sol·licitat. Tria el dia i la hora que més te interessi i, si tens qualque dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres al telèfon 91 889 89 85.

HORARI ESTACIÓ ALCALÁ DE HENARES

A aquesta estació t’oferim un ampli horari per que puguis apropar-te quan millor et vagui. No, només de dilluns a divendres, sinó també durant el cap de setmana, trobaràs diferents opcions com a hores disponibles per atendre’t, per què passar la teva inspecció tècnica sigui el més fàcil possible per a tu.
Reserva ahora tu cita previa en ITV Alcalá de Henares A2
Top
)