ITV Montalban

Si estàs pensant en fer la inspecció tècnica del teu vehicle a la ITV Montalbán, ets al lloc correcte perquè et donarem tota la informació relacionada a aquesta estació de Terol.

Detalls de l´estació

Polígono. Industrial Cuencas mineras, parcela 5
44700 Montalbán Teruel
Espanya

UBICACIÓ ITV MONTALBÁN

L'estació està ubicada al Polígon Industrial Comptes Mineres, a la parcel·la número 5, a escassos 4 quilòmetres d'Utrillas.

Si resideixes a Montalbán, Utrillas o Peñarroyas, i busques un centre d'inspecció tècnica vehicular, la millor opció, per proximitat, és que vagis al nostre centre SGS.

Allà trobaràs totes les comoditats i un equip de professionals està totalment qualificat per revisar i posar a punt el teu vehicle perquè puguis circular sense cap inconvenient.

DEMANAR CITA PRÈVIA A ITV MONTALBÁN

És molt important demanar cita prèvia perquè sol ser un centre força concorregut. És per això que tenir una cita agilitzarà notablement la revisió tècnica del teu vehicle.

El procés de reserva a SGS està dissenyat amb l'objectiu que sigui una tasca àgil, ràpida i còmoda, que la puguis fer des del sofà de casa teva en pocs minuts.

Després d'accedir a la web de l'estació, simplement hauràs de fer clic al botó “sol·licitar cita prèvia”, indicant-hi el tipus de vehicle, combustible, el número de matrícula i si es tracta d'una revisió periòdica o per defectes.

Al moment de demanar cita, recorda que, gràcies a la nova normativa d'ITV, pots passar revisió del teu vehicle fins a 30 dies abans de la data de caducitat sense que aquesta es vegi alterada.

HORARIS ITV MONTALBÁN

L'horari és de dilluns a divendres de 9:00 a 15:00 de manera continua.

Des de SGS ens agrada recordar als nostres clients que el darrer vehicle rebut serà 15 minuts abans del tancament de l'estació, per tant et recomanem arribar de forma puntual.

PREUS ITV MONTALBÁN

Si vols conèixer els preus de passar la ITV, el que has de fer és reservar una cita prèvia en línia, completar tota la informació requerida pel sistema i seleccionar la data i horari que millor s'adapti a les teves obligacions.

Cal destacar que el valor de la inspecció dependrà de diversos factors, com el tipus de vehicle a revisar, el combustible que utilitza, la matrícula i el model.

Si tens algun dubte en veure els preus, o en fer el procés de reserva a la nostra pàgina web, pots posar-te en contacte amb l'equip de l'estació trucant al telèfon 978 75 04 88.

Finalment, cal assenyalar que podràs fer el pagament del servei tant en efectiu com així també amb targeta de crèdit.

A més, des de SGS t'oferim un servei professional, on mantenim totes les mesures de control i seguretat i preus molt competitius perquè puguis passar la inspecció el dia que millor s'adapti a la teva agenda laboral i necessitats personals.

En definitiva, si necessites fer la corresponent revisió tècnica vehicular en aquesta estació de Terol, no hi ha dubte que som la teva millor opció.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a Montalbán
Passa la teva ITV a Montalbán

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita