ITV Cariñena

Si necessites fer la verificació tècnica de vehicles, demana cita a la ITV de Cariñena fent clic a “sol·licitar cita prèvia” i, així, evitaràs fer llargues cues el dia de la revisió.

Detalls de l´estació

Polígono Industrial La Veguilla sector 2
50400 Cariñena Zaragoza
Espanya

CITA PRÈVIA

Pots demanar cita prèvia per fomentar que no hi hagi esperes innecessàries a l'estació. El procediment és molt senzill i podràs triar l'hora i el dia que més s'adapti a les teves necessitats i que, per descomptat, es mostraran al calendari intuïtiu a la nostra web.

Un cop seleccions el dia, podràs crear un recordatori al teu telèfon mòbil perquè t'avisi quan es vagi apropant la data de la inspecció tècnica del teu vehicle.

Revisa la data límit per assegurar-te que l'última revisió no s'ha vençut. Recorda que això et pot portar problemes legals perquè aquest tràmit és obligatori. Pots presentar-te al centre fins a un mes abans que arribi aquest límit, així que tingues-ho en compte quan facis la reserva.

UBICACIÓ ITV CARIÑENA

Si estàs buscant un centre ITV Saragossa a Carinyena, trobaràs les nostres instal·lacions a tan sols un pas de tu. Porta el mateix nom del municipi que l'acull i està ubicada al sector 2 del Polígon Industrial La Veguilla, a escassos minuts del centre de la localitat.

Et posem totes les facilitats perquè puguis passar la ITV del teu vehicle quan ho necessitis i no t'hagis de desplaçar molts quilòmetres de la zona. Aquest centre rep a més la resta de residents dels pobles del Camp de Carinyena.

Cal destacar que el personal compta amb profunds coneixements sobre cada part de l'automòbil i del motor, per tant estan molt qualificats per a la revisió del teu cotxe.

HORARI

Aquesta estació de Cariñena és oberta els dilluns, dimecres i divendres en l'horari de 09:00 a 14:00 i els dimarts i dijous de 15:30 a 19:30.

A més, recorda que el darrer cotxe en ser inspeccionat es revisa a quinze minuts del tancament de l'estació. D'aquesta manera, evitem aglomeracions a les portes del centre, ja que qualsevol vehicle té el seu temps reservat.

PREUS

El preu de la ITV Carinyena t'apareixerà un cop hagis sol·licitat la teva cita prèvia de manera en línia, ja que el valor depèn de diversos factors, ja que hi ha diferents valors segons es tracti de vehicles híbrids, elèctrics, dièsel o benzina, com així també per a les diferents categories d'automòbils. Si tens un ciclomotor, la ITV serà més econòmica que per a un turisme o un vehicle de repartiment.

Si tens qualsevol dubte a l'hora de fer la selecció o necessites ajuda amb un altre aspecte, t'atendrem encantats al telèfon 976 62 00 03 i immediatament respondrem les teves preguntes i t'aconsellarem en allò que necessitis.

Finalment, si tens el cotxe en bon estat no tindràs cap problema en passar la ITV a la primera i sortir de l'estació amb l'adhesiu corresponent a la lluna davantera del teu vehicle per circular sense problemes per les carreteres espanyoles.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a "Cariñena"
Passa la teva ITV a "Cariñena"

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita