ITV La Piña Verde

Has de passar la ITV a Albacete? Des de SGS t'ho posem fàcil, vine al nostre centre ITV La Piña Verde i gaudeix d'un servei complet a mans dels nostres professionals.

A més, com si fos poc, disposem d'una àrea infantil on els nens estaran entretinguts mentre passes la inspecció tècnica del teu vehicle.

Detalls de l´estació

Ctra. de Mahora, Km 3
02006 Albacete Albacete
Espanya

UBICACIÓ

L'estació d'ITV La Piña Verde es a la Carretera de Mahora, al quilòmetre 3. Hi trobaràs un centre que compta amb un equip de professionals summament qualificats que t'ajudaràn a verificar l'estat del teu vehicle, segons la normativa.

CITA PRÈVIA ITV LA PIÑA VERDE

Per estalviar-te cues innecessàries, et donem la possibilitat de demanar una cita prèvia de forma ràpida i senzilla a través de la nostra pàgina web.

Només cal que premis el botó “sol·licitar cita prèvia”, digues el tipus d'inspecció que vols realitzar, el tipus de combustible, el vehicle que tens, la matrícula del mateix i, finalment, seleccionis el dia i l'hora que et vagi millor.

Tot i així, si tens qualsevol dubte, el telèfon 967 21 59 73 està a la teva disposició. El nostre equip de professionals resoldrà les preguntes que tinguis.

HORARIS

L'horari d'ITV La Piña Verde és de dilluns a divendres de 7:30 fins a 20:00, i també els dissabtes de 7:30 fins a 13:30, per oferir-te més disponibilitat i que puguis anar-hi segons les teves necessitats.

D'aquesta manera, independentment del temps que tinguis a la teva agenda, sempre trobaràs un lloc per passar la inspecció del teu vehicle.

En el cas que hagis de passar la ITV d'un ciclomotor, d'una motocicleta, d'un vehicle de més de 3.500 KG o si es tracta d'una inspecció no periòdica, t'aconsellem que reservis o vagis amb antelació a l'estació perquè no rebem aquest tipus de revisions passats els 45 minuts previs al tancament.

PREUS ITV LA PIÑA VERDE

Si vols saber el preu de la ITV hauràs de completar la reserva online, ja que el preu final dependrà de les dades que afegeixis al formulari.

En funció del tipus de revisió escollida, apareixerà el llistat de preus per als diferents dies i horaris disponibles per passar la revisió.

El mètode de pagament s'adapta a les teves preferències, ja que el dia que facis la inspecció tècnica del teu vehicle podràs escollir entre efectiu o targeta.

Si tens dubtes sobre com és la revisió a l'estació ITV La Piña Verde (preu, horaris, ubicació o reserva), pots posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de resoldre els teus dubtes sobre els nostres serveis.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Servicio ágil
Servei àgil
Lideres
Som líders mundials en certificació

Altres estacions

Passa la teva ITV a "La Piña Verde"
Passa la teva ITV a "La Piña Verde"

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita