ITV Utebo

Concertar una cita prèvia online a l'estació ITV Utebo és un procés ràpid i senzill, ja que només has de prémer el botó “sol·licitar cita prèvia”. D'aquesta manera, t'oblidaràs per complet de fer llargues files a l'hora de passar la revisió.

Detalls de l´estació

Crta. Nacional 232, Km 251,600
50180 Utebo Zaragoza
Espanya

UBICACIÓ

El centre ITV a Utebo és un dels més concorreguts de Saragossa a causa, entre altres coses, del seu ampli horari d'atenció i de la seva ubicació.

Si et preguntes com arribar a la ITV Utebo, l'estació es troba entre les localitats d'Utebo i Casetas, als afores del primer municipi. En concret està al quilòmetre 12,600 de la carretera de Logronyo, zona de molta activitat industrial.

DEMANAR CITA PRÈVIA A ITV UTEBO

Si tries l'estació d'Utebo per a la revisió tècnica vehicular, pots reservar la teva cita prèvia de manera online a través de la nostra web.

L'únic que has de fer és prémer l'opció de “Demanar Cita ITV”, que apareix a la part superior de la pàgina, i seguir les indicacions necessàries fins a triar el dia i l'hora de la reserva.

Per demanar cita, el primer que has de fer és seleccionar l'estació i, a continuació, hauràs d'indicar el motiu de la teva revisió, ja que hi ha diferents modalitats.

Recordeu que en cas que es tracti d'una revisió periòdica no heu d'esperar que caduqui la ITV actual, podeu fer-ho sense problemes fins i tot amb un mes d'antelació.

HORARIS

L'horari varia depenent del dia de la setmana que vulguis fer-ne la revisió. Així, de dilluns a divendres l'horari és de 7:00 a 21:45 de forma continua; mentre que els dissabtes és de 8:30 a 13:15.

Recordeu que, tant el dissabte com la resta de la setmana, l'últim vehicle que s'inspeccionarà el dia serà a quinze minuts del tancament de l'estació.

PREUS

Podreu conèixer prèviament el preu de la ITV Utebo durant la reserva prèvia, on, després d'indicar totes les dades del vehicle i de contacte, coneixeràs la tarifa de la inspecció del teu vehicle.

Finalment, si tens dubtes o algun inconvenient sobre els horaris, preus, ubicació o com demanar cita prèvia a Internet, pots posar-te en contacte amb l'estació al telèfon 976 78 54 74. Truca i immediatament t'atendrem per respondre totes les teves inquietuds .

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a Utebo
Passa la teva ITV a Utebo

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita