ITV A5 Ciudad de Móstoles

Si estàs a Móstoles o al voltant i cerques un lloc per passar la ITV, la nostra estació ITV SGS és perfecta per a tu. Sol·licita la teva cita prèvia dins els horaris disponibles o adquireix un abonament i vine a conèixer les nostres instal·lacions.

RESERVA LA TEVA CITA ITV O PAGA ARA I DECIDEIX MÉS TARD QUAN HI VOLS ANAR

C/ Julio Cervera nº 21, en Móstoles Tecnológico
28935 MÓSTOLES
Tel: 916 65 56 08

De dilluns a divendres: 08:00 a 21:00
Dissabtes: 08:30 a 14:00
Diumenges: 09:00 a 13:00

Cita prèvia en línia

Reserva la teva cita prèvia

Pagament fàcil i segur

Disfruta d’un cafè

Àrea infantil

PREU ITV MÓSTOLES

El nostre sistema de cita prèvia et permet veure el preu de cada cita abans de seleccionar-la. D’aquesta manera, pots cercar segons la teva disponibilitat el moment que millor et convengui per aconseguir el preu més econòmic. Introdueix les dades del teu vehicle i revisa les dates disponibles per poder trobar ofertes molt interessants. Saps que pots aconseguir un descompte si pagues per avançat? Realitza el pagament al moment de formalitzar la teva reserva i assegura’t d’aconseguir un preu encara millor. Tenim millors descomptes per passar la ITV a Móstoles!

ON ESTÀ LA NOSTRA ESTACIÓ ITV A MÓSTOLES

El nostre centre s’ubica al carrer Julio Cervera nº21, una ubicació perfecta per donar servei a tota la zona de Móstoles. Si has de passar la ITV a prop del centre d’exàmens DGT, o si per qualque motiu t’interessen més altres estacions com Villaviciosa de Odón, Parque Oeste, Navalcarnero o Alcorcón, la nostra estació de Móstoles és perfecta per a tu també per la seva proximitat a tots aquests punts.

MAJOR COMODITAT AMB CITA PRÈVIA

Passar la ITV amb cita prèvia a Móstoles? A la nostra estació! Ens agrada fer feina amb el sistema de cita prèvia, perquè així ens asseguram que trobaràs un lloc perfecte per tu i que no perdis el temps a llargues coes interminables. D’aquesta manera, t’oferim dins els nostre horari de dilluns a divendres de forma ininterrompuda i els dissabtes i diumenges el mati, totes les possibilitats perquè puguis sol·licitat la teva cita prèvia ITV a Móstoles en el moments que més et convengui. I si tens poc temps, nosaltres podem passar la ITV per tu. Més fàcil impossible!
Reserva ahora tu cita previa en ITV A5 Ciudad de Móstoles
Top
)