ITV Terol

Resideixes a la comunitat autònoma aragonesa i passaràs la ITV a Terol? Estàs de sort! Ja que a SGS posem a la teva disposició diferents estacions perquè puguis passar la inspecció tècnica de vehicles.

 

En concret, comptem amb cinc localitzacions de Terol diferents perquè triïs la més propera a la teva ubicació. Tingues per segur que passar la revisió amb nosaltres és confiar en grans professionals amb anys d'experiència en el sector.

 

No perdis temps i reserva!

ON PASSAR LA ITV A TEROL?

A SGS disposem de diverses estacions a la província de Terol perquè vagis a l'estació que es trobi més a prop de casa teva, feina, etc.

On pots trobar els centres? Tenim presència a Calaceite, Alcanyís, Andorra, Montalbán i Calamocha.

Independentment del lloc que triïs, no tindràs res de què preocupar-te perquè a totes les estacions hi ha professionals summament qualificats per fer-se càrrec de la revisió.

HORARIS ITV TEROL

Per consultar l'horari de cadascuna de les estacions, només has d'accedir a la pàgina dedicada a cadascuna des del menú superior. Allà trobaràs tota la informació detallada sobre l'atenció al públic del lloc que hagis triat.

Totes s'adaptaran a les necessitats de cadascú perquè ofereixen diferents opcions perquè puguis triar sempre l'hora que et quedi més còmoda i, en conseqüència, et puguis organitzar millor.

L'horari de cadascuna és ampli, per la qual cosa no tindràs cap problema en fer-te un lloc per dur a terme la revisió tècnica vehicular.

PREU

Per consultar els preus d'ITV Teruel, només heu de seleccionar l'estació que et vagi millor i fer clic a l'opció "Sol·licita cita prèvia" i indicar-nos el vehicle per al qual vols passar la ITV.

De forma gràfica, trobaràs les tarifes estàndard amb IVA per tipus de vehicle per a cada dia i hora disponible als centres d'inspecció tècnica vehicular.

A més, podràs observar també les ofertes disponibles per motocicletes i ciclomotors, turismes de gasolina amb catalitzador o sense, turismes dièsel, vehicles lleugers de gasolina sense catalitzar, lleugers amb gasolina catalitzat, lleugers dièsel i pesats dièsel.

CITA PRÈVIA ITV TEROL

És realment important demanar cita prèvia per evitar fer llargues cues el dia de la inspecció tècnica vehicular, cosa que per descomptat és summament avorrit.

Si vas al centre amb la reserva feta tindràs absoluta prioritat, raó per la qual la revisió trigarà només uns minuts.

El procediment per demanar cita a les ITV Terol és molt ràpid i senzill. Només has de seleccionar l'estació que et quedi més còmoda, omplir un formulari i escollir la data i hora que prefereixes.

PASSAR ITV

És clar que tots volem passar la inspecció tècnica a la primera per no haver de tornar a fer el tràmit. Ja sigui que vagis a Terol o qualsevol altra regió d'Espanya, has de prestar una atenció especial a l'estat de la carrosseria, els retrovisors, les portes, cinturons, clàxon, enllumenat i senyalització, i rodes, principalment.

Assegura't que el teu cotxe compleix la normativa i, si creus que no passaràs la inspecció, ves a un taller mecànic abans de l'examen. Sempre recorda que és important mantenir el vehicle en bon estat per qüestions de seguretat.

CONTACTE DE LES ESTACIONS

Si tens alguna pregunta sobre el procés per passar la ITV, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Si busques informació més especialitzada sobre una estació en concret, on millor t'atendran és a la pròpia estació.

Per això, et recomanem posar-te en contacte amb el telèfon de la ITV de Terol que hagis triat per dur a terme la inspecció tècnica vehicular.

Finalment, si tens altres dubtes més genèrics sobre com passar la revisió, et recomanem que passis per la nostra secció “Com passar la ITV”, que compta amb un apartat dedicat a preguntes relacionades amb aquest tema que els usuaris solen fer habitualment.

SEGURETAT

Una de les nostres principals preocupacions és complir amb totes les mesures de seguretat i higiene a les estacions ITV per evitar la proliferació de contagis i, en conseqüència, protegir la salut de la comunitat.

És per això que tots els llocs compleixen amb la normativa, els requisits i les mesures de seguretat estipulades per la llei.

Tria la teva estació i reserva la teva cita ITV a Terol
Tria la teva estació i reserva la teva cita ITV a Terol

No t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita