ITV Saragossa

Has de passar la ITV a Saragossa aviat? No ho pensis més i ves a qualsevol de les estacions que t'oferim des d'ITV SGS. No importa si vius a la ciutat o als voltants, hi ha una estació a prop de la teva residència. Selecciona la més propera i demaneu cita prèvia!

Moltes persones tenen dubtes sobre la inspecció tècnica de vehicles, per això aquí t'explicarem tot el que has de saber per poder passar la revisió sense cap problema.

ON PASSAR LA ITV A SARAGOSSA

SGS disposa d'estacions on passar la ITV a Utebo, Quinto, Calatayud, Carinyena, el Polígon de Plaça ia Saragossa per a ciclomotors i taxis. Cadascuna compta amb una disponibilitat horària diferent per adaptar-se a gairebé totes les agendes.

Si tens clar quina estació triar, perfecte! Només cal sol·licitar cita prèvia a ITV Saragossa a l'estació més convenient.

Però si encara no ho has decidit, informa't sobre la disponibilitat horària de cadascuna i de com passar la ITV mòbil a Saragossa.

HORARIS

A Saragossa trobaràs diverses estacions d'ITV a una distància força reduïda. Com sabem que el temps és un factor molt important avui dia, et recomanem que facis una ullada als horaris de les estacions ITV Saragossa perquè puguis triar la més propera o la que més s'adapti a les teves necessitats.

No hi ha excuses! Segur que trobes una estació d'ITV que s'adapti al teu horari.

PREU

Són molts els usuaris que ingressen a la web per consultar el preu de la inspecció tècnica. Doncs bé, per conèixer l'import només cal que feu clic al nom de l'estació que has triat i, a continuació, seleccioneu a "sol·licita cita prèvia".

Des d'aquí podràs veure un calendari on trobaràs els preus i les ofertes disponibles per a cada dia i hora en funció del tipus de revisió que necessitis i el tipus de vehicle que hagi de passar la inspecció tècnica de vehicles.

CITA PRÈVIA ITV SARAGOSSA

Un dels majors avantatges i valor afegit que et podem oferir des de SGS és la possibilitat de reservar la teva cita prèvia a l'hora de passar la teva ITV a Saragossa.

Som conscients del valor del temps i és per això que no volem que ho perdis quan vagis a passar la revisió.

Sol·licita-la des de la nostra web triant l'estació d'ITV més propera a la teva ubicació per evitar esperes i cues innecessàries.

A més, cal destacar també que a la província hi ha una estació dedicada a passar la teva ITV per a taxis i motos.

PASSAR LA ITV A ZARAGOZA

Tots volem passar la ITV a la primera per no haver de tornar a fer el tràmit. Les passades a Saragossa o qualsevol altra província, has de parar atenció a l'estat de la carrosseria, els retrovisors, les portes, cinturons, clàxon, enllumenat i senyalització, i rodes, entre altres elements.

Assegura't que el teu cotxe compleix la normativa i, si creus que no la passaràs a la primera, acudeix a un taller abans de sotmetre't a l'examen. Recorda que és important mantenir el vehicle en bon estat per qüestions de seguretat.

ESTACIONS A SARAGOSSA

Si has de passar la teva inspecció tècnica a Saragossa, posa't en contacte amb nosaltres, demana cita prèvia i gaudeix d'altres serveis que oferim, com ara la facilitat de pagament.

A més, comptem amb un centre especialitzat per a la revisió de la ITV urbana de ciclomotors i taxis a la ciutat, concretament, al carrer vint-i-tres d'abril, número 32.

Consulta els preus a cada fitxa d'estació i, si tens qualsevol dubte, truca'ns per telèfon a les estacions ITV de Saragossa.

SEGURETAT

A les nostres estacions es compleix amb totes les seguretat i higiene que aquest particular context exigeix per evitar contagis i protegir la salut dels ciutadans.

Garantir la seguretat dels nostres clients i professionals sempre ha estat un requisit present al dia a dia de les nostres estacions ITV. Però ara encara ho és més.

En definitiva, no sols oferim un servei clau perquè puguis passar la inspecció tècnica de vehicles a Saragossa, sinó que també tenim en compte la teva salut, que en aquests temps és prioritat absoluta.

Dur a terme la inspecció tècnica vehicular genera estrès en algunes persones, però si t'informes amb nosaltres i segueixes els nostres consells, tingues per segur que no tindràs cap problema en passar la revisió.

Tria la teva estació i reserva la teva cita ITV a Saragossa
Tria la teva estació i reserva la teva cita ITV a Saragossa

No t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita