ITV Getafe Nassica

Ara pots demanar cita prèvia al nostre centre ITV Getafe o adquirir un abonament. Acosta’t a descobrir el nostre centre a Nassica.

RESERVA LA TEVA CITA ITV O PAGA ARA I DECIDEIX MÉS TARD QUAN HI VOLS ANAR

Av. Río Guadalquivir, 18
28906 Getafe, Madrid


690693883

Invierno:
L-V: 8:30 – 20:30
S: 8:30 – 19:00
D: 8:30 – 14:30

Verano:
L-V: 8:30 – 21:00
S: 8:30 – 20:30 S.Agosto: 8:30-14:30
D: 8:30 - 14:30

Cita prèvia en línia

Pagament fàcil i segur

Disfruta d’un cafè

Demana el teu kit infantil

Àrea infantil

EL MILLOR PREU PER LA TEVA ITV A GETAFE

Al moment que introdueixes les dades del teu vehicle i comences a cercar dates disponibles a la nostra estació ITV SGS Nassica, podràs veure el preu per cada moment. Inclús, pots trobar preus especials amb les nostres ofertes. Però encara port obtenir un preu més beneficiós amb el nostre descompte especial prepagament, si pagues l’import de la inspecció tècnica del teu vehicle per avançat al moment de concretar la reserva. Els millor descomptes per la ITV a Getafe!

ON ESTÀ LA NOSTRA ESTACIÓ A GETAFE?

La nostra nova estació s’ubica davant del centre comercial Nassica, devora al MacDonald’s, a la Avenida del Río Guadalquivir 19 de Getafe. Aquesta ubicació fa que sigui un lloc perfecte pels que cerquen passar la inspecció tècnica del seu vehicle al costat de les localitats de la zona del sud de Madrid com Pinto, Fuenlabrada, Illescas, San Martín de la Vega, Seseña, Torrejón de Velasco, Ciempozuelos, Griñón o Parla entre d’altres. Acosta’t a conèixer les nostres instal·lacions!

DEMANA LA TEVA CITA PRÈVIA I EVITA COES

Ara, demanar cita prèvia per passar la ITV a Getafe és molt senzill. El nostre sistema et permet veure les dates disponibles per poder seleccionar la cita que millor te vagui. D’aquesta manera t’assegures que quan arribis a la nostra estació estarem preparats per atendre’t i ocupar-te el menor temps possible. Sol·licita el dia i l’hora que més te convengui i , vine a passar la ITV a Nassica! Si, pel contrari, no saps quan podràs venir, també pots adquirir un abonament pagant la teva cita per avançat i canviar-lo quan més et convengui. Si tens qualque dubte, pots contactar amb nosaltres al telèfon 690 69 38 83.

CONEIX EL NOSTRE HORARI

La nostra estació a Getafe te un horari molt ampli: de dilluns a divendres de forma ininterrompuda, els dissabtes de mati i horabaixa, i els diumenges mati, encara que els horaris dels caps de setmana poder variar segons l’època de l’any. Pots passar la ITV a prop de Getafe però tens poc temps? Segur que la nostra disponibilitat horària te permet trobar el lloc que necessites i gràcies a la cita prèvia tardaràs menys del que pensaves.
Reserva ahora tu cita previa en ITV Getafe Nassica
Top
)