ITV Güimar

Demana ja la teva cita prèvia a la nostra ITV de Güimar clicant a "sol·licitar cita prèvia" o adquireix un abonament i passa-la quan et vagui millor clicant a "compra ITV".

Consigue hasta 4€ de descuento al pagar tu cita online

Hasta
4
Descuento
1

Polígono Industrial El Carretón, parcelas 6 y 7
Arafo
Illes Canàries

PASSA LA ITV A GÜIMAR

Has de passar la teva inspecció tècnica a Güimar? Sí és aaixí, no ho dubtis i assisteix a la nostra estació ITV SGS Güimar ubicada al Polígon Carretón, a la parcel·la 6, al costat de la benzinera BP a Arafo a Tenerife. Així que si has de passat la ITV a Arafo, també pots fer-ho a aquesta estació. T’esperam!

CONSULTA ELS HORARIS

L’horari de la nostra estació ITV a Güimar és de dilluns a divendres de forma ininterrompuda, per que puguis triar l’hora que millor et vagui, inclús a migdia o a l’hora de dinar. Però, saps el millor? Atendem també els dissabtes mati i els dos primers diumenge de cada mes també matinal. Major disponibilitat per tu! Amés, si tens qualque dubte dels nostres horària o qualsevol altre aspecte, pots contactar amb nosaltres al telèfon 922 514 233.

DEMANA LA TEVA CITA PRÈVIA MÉS FÀCIL QUE MAI

Fes ja la teva reserva i demana cita prèvia per la teva ITV a Güimar per a que et poguem atendre més còmodament. D’aquesta manera evitaràs estar esperant el teu torn ja que bloquejarem la cita per tu. Només has de seleccionar l’estació i incloure les dades del teu vehicle per veure les cites disponibles. Has vist què fàcil? A l’hora de veure la disponibilitat també apareixeran els preus, per a que sempre sàpigues l’import abans de passar la inspecció tècnica del teu vehicle.

ELS MILLORS PREUS PER LA TEVA ITV

Durant el procés de la reserva de la teva cita prèvia, a més de veure els preus podràs descobrir diferents ofertes i promocions per aconseguir el millor preu. Però, per si això et pareix poc, si realitzes el pagament en el moment de fer la reserva, et beneficiaràs d’un descompte exclusiu per passar la ITV. Vols comprovar-ho tu mateix? Consulta el millor preu quan reservis la teva cita prèvia. Tenim descomptes increïbles al comprar la teva ITV online i pagar abans de venir a l’estació a passar la inspecció.

 • Turisme benzina – 37,40€. Des de 28,40€ al pagar online.
 • Turisme dièsel – 45,62€. Amb el pagament online de la ITV, preu des de 36,62€
 • Vehicle lleuger benzina – 43,01€. Des de 34,01€ al pagar online.
 • Vehicle lleuger dièsel – 51,24€. Amb el pagament online de la ITV, preu des de 42,24€
 • Vehicle de dues rodes – 22,96€
 • Vehicle pesats – 60,14€

  En esta estación podrás disfrutar de

  Pago
  Pagament fàcil i segur
  Kit infantil
  Demana el teu kit infantil
  Cita previa
  Reserva la teva cita prèvia
  Passa la teva ITV a Guimar
  Passa la teva ITV a Guimar

  Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

  Ja tens una cita?

  Modificar o anul·lar cita