ITV La Palma (El Paso)

Si passaràs el teu ITV a La Palma, a continuació et donarem tota la informació que necessites per passar la inspecció tècnica del teu vehicle sense cap inconvenient.

Avd. Venezuela, 15
Paso, El
Illes Canàries

Precios ITV

Turismes

Benzina

40.99€
Precios ITV

Turismes

Dièsel

50.09€
Precios ITV

Dues Rodes

Benzina

25.01€

UBICACIÓ

La inspecció tècnica a La Palma es troba a la perifèria del municipi, específicament a l'Avinguda Veneçuela, 15, en plena zona industrial. És per això que, si vius a El Paso, i has de fer la revisió tècnica vehicular, aquest és el lloc ideal per dur-la a terme.

A més, per la seva ubicació privilegiada és l'enclavament perfecte perquè els treballadors de les naus del polígon portin el seu vehicle per poder passar la inspecció.

Les nostres instal·lacions són perfectes també per als habitants dels municipis propers a la zona. Per això, si vius a Fàtima, Tacande de Dalt o Tacande de Abajo estarem encantats de rebre't amb el teu vehicle per passar la inspecció.

DEMANAR CITA PRÈVIA A ITV LA PALMA

És altament recomanat demanar cita prèvia per evitar perdre molt de temps fent llargues cues a l'estació.

Tingues en compte que, per la seva ubicació, sol ser un centre força demandat pels residents del municipi i rodalies, per tant és fonamental fer la reserva corresponent.

Per descomptat que pots sol·licitar la cita a través de la nostra web. És un procés molt senzill i intuïtiu, i no tindràs cap problema.

Únicament necessites fer clic a “Sol·licitar Cita Prèvia”, completar un petit formulari i triar el dia i l'hora que et vagi millor.

Al calendari trobaràs els buits disponibles perquè puguis obtenir la cita que millor s'adapti a la teva rutina quotidiana.

HORARIS

L'horari de la ITV a La Palma és de dilluns a divendres des del matí fins a mitja tarda, de manera continua.

A més, el centre obre també els dissabtes, per la qual cosa si durant la setmana estàs molt ocupat podràs escollir aquest dia per dur a terme la inspecció.

Si ens cal trucar perquè t'ha sorgit un imprevist o tens qualsevol problema amb la teva cita, pots fer-ho al telèfon 922 48 59 52, o també gestionar la teva cita a la nostra web.

PREUS ITV LA PALMA

També pots posar-te en contacte amb nosaltres si tens dubtes sobre el preu, encara que ho sabràs amb tots els detalls en finalitzar el tràmit de cita prèvia online. Aquesta tarifa variarà en funció del tipus de vehicle que es presenti a la revisió.

El valor de la teva inspecció serà un per als vehicles benzina i un altre per als dièsel, així com també variarà en funció de si és híbrid o elèctric o si és per a motos, turismes o determinades furgonetes.

Tingues en compte que et donem la possibilitat que siguin els nostres propis treballadors els que passin la revisió, si així ho vols.

Després de donar-los les claus, et pots relaxar prenent-te un cafè mentre esperes. Un cop hagin passat la inspecció, et tornaran les claus amb tot en regla.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Pasamos cita
Pasamos tu ITV por ti
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a La Palma
Passa la teva ITV a La Palma

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita