ITV Tràpaga

Detalls de l´estació

Barrio El Juncal, S/N
48510 Valle de Trápaga-Trapagaran Vizcaya
Espanya

UBICACIÓ

Vius al municipi o en algun de proper? Si és així, et trobes al lloc indicat per passar la revisió aquí.

El primer a tenir en compte és que en aquesta estació podràs reservar cita prèvia tant si resideixes a Trápaga, com també si et desplaces des de Bilbao, Getxo, Sopelana, Zamudio, Arrigorriaga, Amorebieta, Zalla, Onton, Castro Urdiales i Laredo.

Concretament, el centre està ubicat al Barri el Juncal, molt proper a l'Ikea ​​de Barakaldo. Allà trobaràs la ITV Trápaga on tot el nostre equip de professionals s'encarregarà de revisar el teu vehicle perquè puguis passar la revisió a la primera i complint amb tota la normativa vigent.

DEMANAR CITA PRÈVIA ITV TRÀPAGA

És molt important demanar cita prèvia per no perdre temps valuós fent llargues files a l'estació.

El procediment és molt ràpid i senzill. Un cop estiguis a la pàgina de l'estació, ves a “demanar cita prèvia”, emplena un petit formulari amb dades del teu vehicle i, finalment, tria la data i hora que millor s'adapti a la teva agenda.

HORARIS ITV TRÀPAGA

Has de passar la inspecció tècnica de vehicles a Trápaga i el teu temps lliure és més aviat escàs? T'ho posem fàcil gràcies a la nostra àmplia disponibilitat.

L'horari d'ITV Trápaga és de dilluns a divendres de 07:00 a 21:00 i dissabte de 08:00 a 14:00.

Si tens qualsevol dubte o consulta, truca'ns o posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem a solucionar-ho abans de demanar cita prèvia al telèfon 94 478 12 14.

T'esperem!

PREUS

El preu de la ITV dependrà de les característiques del vehicle que cal revisar, ja que no és el mateix si es tracta d'una motocicleta o d'un automòbil.

Hi ha altres factors que també influeixen en el valor, com ara el tipus de combustible, les característiques del motor i el model del cotxe o moto que tinguis, entre d'altres.

Cal destacar que, el dia que vagis a l'estació, podràs optar entre fer el pagament en efectiu o a través de la targeta de crèdit.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Lideres
Som líders mundials en certificació
Passa la teva ITV a Tràpaga
Passa la teva ITV a Tràpaga

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita