ITV Albacete

Si ha arribat el moment de que el teu vehicle passi la inspecció tècnica obligatòria, des de SGS t'ho posem fàcil amb la nostra estació ITV a Albacete.

Els nostres professionals revisaran el teu vehicle per garantir la màxima seguretat dels passatgers i del conductor.

UBICACIÓ

Trobaràs l'estació d'ITV a Albacete a la carretera de Mahora, al quilòmetre 3, a uns 15 minuts en cotxe des del centre de la ciutat, perquè puguis arribar fàcilment des de qualsevol punt de la ciutat, i fins i tot des de poblacions properes.

Si et preguntes on passar la ITV, no hi ha cap dubte de que l'estació La Piña Verde és la teva millor opció.

HORARI ITV ALBACETE

Aquesta estació té un horari molt ampli, ja que pots anar-hi de dilluns a divendres al matí i la tarda de forma contínua.

A més, per als usuaris amb les agendes més estretes que no puguin acudir a l'estació entre setmana, també hi ha disponible un horari especial els dissabtes.

Tot i això, cal destacar que la recepció de vehicles finalitza mitja hora abans del tancament del centre. En aquest mateix sentit, es recorda que per garantir un servei correcte a ciclomotors, motocicletes i vehicles pesants (+3500 kg) cal acudir 45 minuts abans del tancament.

PREUS

Per conèixer els preus de la ITV a Albacete només heu d'accedir a la pàgina, on trobareu tota la informació detallada sobre els serveis que ofereix l'estació.

En la pàgina podràs veure l´horari d´obertura, telèfon de contacte, els serveis que oferim i, per descomptat, el valor del tràmit per a motocicletes, ciclomotors, turismes, vehicles lleugers i vehicles pesants.

Al moment de fer el pagament, recorda que es fa directament a la mateixa estació ITV Albacete, on podràs escollir entre pagar amb targeta de crèdit o en efectiu, com vulguis.

Si tens algun dubte, o necessites més informació sobre els horaris o preus, pots posar-te en contacte amb el nostre equip trucant al telèfon 967 21 59 73.

CITA PRÈVIA A ITV ALBACETE

A SGS no volem que desaprofitis el teu temps, per això posem a la teva disposició un servei de cita prèvia: evitaràs fer llargues cues i podràs fer la inspecció tècnica del teu vehicle de forma eficaç.

A la nostra secció de “Cita Prèvia ITV” podràs reservar en línia el dia i l'hora que et vagi bé per passar la revisió.

Si has de venir amb els teus fills, no et preocupis: el centre disposa d'una zona infantil per a nens, de manera que podràs fer la inspecció del teu vehicle mentre els més petits s'entretenen en una zona de joc segura i que els encantarà.

PASSAR LA ITV

Et preocupa no passar la inspecció tècnica a la primera? Intenta mantenir el teu vehicle en bones condicions i revisar-lo personalment per evitar possibles desgasts o petites avaries.

Alguns dels elements que han de ser revisats obligatòriament a la inspecció tècnica vehicular són els següents: el condicionament exterior (miralls retrovisors, visibilitat…), la carrosseria, el condicionament interior (portes, finestretes, cinturó), senyalització i enllumenat, frens i suspensió.

Tingues en compte que la periodicitat serà diferent en funció de l'antiguitat i el tipus de vehicle.

A SGS t'oferim un servei professional a mans dels millors operaris. Amb ells, tingues per segur que el teu cotxe, moto o camió estaran a les millors mans.

Si tens qualsevol dubte relacionat amb l'estació o les prestacions que oferim, posa't en contacte amb nosaltres a través del telèfon 967 21 59 73.

SEGURETAT

És important que sapigues que el nostre equip de professionals compleix totes les mesures de seguretat i higiene per evitar contagis i protegir la teva salut a l'hora de passar la inspecció tècnica del teu vehicle a Albacete.

Així com tenim en compte tots els punts de control i revisió que marca la normativa de la ITV quan véns a fer la revisió, a SGS ITV tampoc descuidem tot el relacionat amb la seguretat i el control a les nostres estacions.

Altres estacions

Tria la teva estació i reserva la teva cita ITV a Albacete
Tria la teva estació i reserva la teva cita ITV a Albacete

No t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita