ITV Los Realejos

Si estàs pensant en passar la ITV a Los Realejos, aquí t'explicarem tot el que has de saber abans de dur a terme amb èxit la inspecció tècnica del teu vehicle a aquest centre de Tenerife.

Consigue hasta 2€ de descuento al pagar tu cita online

Hasta
2
Descuento
1

Detalles de la estación

Barrio San Benito (La Zamora) C/ Anaga nº8
Realejos, Los
Illes Canàries

Precios ITV

Turismes

Benzina

39.69€
37.7€
Precios ITV

Turismes

Dièsel

48.48€
46.48€
Precios ITV

Dues Rodes

Benzina

24.29€
Precios ITV

Lleugers/Furgons

Benzina

45.69€
43.69€
Precios ITV

Lleugers/Furgons

Dièsel

54.47€
52.47€
Precios ITV

Turismes

Híbrido

39.69€
37.7€
Precios ITV

Turismes

Elèctric

34.9€
32.9€
Precios ITV

Lleugers/Furgons

Híbrido

45.69€
43.69€
Precios ITV

Lleugers/Furgons

Elèctric

40.89€
38.9€

UBICACIÓ

Si cerques un centre d'inspecció tècnica al nord de Tenerife, l'estació ITV de Los Realejos és una excel·lent opció. En concret, som al Barri de Sant Benet a Realejo Alto, al carrer Anaga, 8, dins del polígon industrial La Gañanía.

La seva ubicació privilegiada facilita que els residents de la zona i treballadors del polígon puguin acostar-se a realitzar la inspecció tècnica quan arribi el moment.

Per la privilegiada ubicació del centre, és ideal perquè s'hi acostin no només els veïns de la zona, sinó també els residents a Santa, Lá Zamora i La Carrera.

DEMANAR CITA PRÈVIA ITV LOS REALEJOS

Per evitar aglomeracions a l'estació i que no hagis d'esperar quan vinguis a passar la inspecció, et recomanem demanar cita prèvia, de forma ràpida i senzilla a la nostra web.

Només has de prémer l'opció de “Demanar cita ITV”, completar un formulari amb dades del teu vehicle i, finalment, escollir el dia i l'hora en què vulguis fer la revisió.

HORARIS

Afortunadament, l'horari d'ITV Los Realejos és ampli, per tant, si tens una agenda ocupada, trobaràs un lloc per passar la revisió.

En concret, atenem de dilluns a divendres de forma continua, des de la primera hora del matí fins a la darrera de la tarda.

A més, si necessites passar la ITV els dissabtes a Tenerife, també ho podràs fer al nostre centre.

Això sí, recorda que, tant entre setmana com dissabte, l'últim cotxe que podrà passar la inspecció haurà de ser al centre quinze minuts abans del tancament.

PREUS ITV LOS REALEJOS

Durant el tràmit de demanar cita prèvia us apareixeran les tarifes a pagar per la revisió del vehicle.

Els preus seran diferents perquè depenen del model de vehicle i les especificacions del fabricant. En altres paraules, no serà el mateix pagar la inspecció per un vehicle que funciona a benzina, dièsel, elèctric o híbrid.

Tampoc no serà el mateix cost si presentes un turisme, un camió o un ciclomotor. És que, atenent aquesta diferenciació de vehicles, calen unes proves o unes altres, per la qual cosa també varia el cost del tràmit.

Si et sorgeix algun dubte quan estiguis fent la reserva en aquesta estació de Tenerife, podem ajudar-te si truques al 922 34 53 59.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Sonrisa servicio
Parque infantil
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a Los Realejos
Passa la teva ITV a Los Realejos

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

¿Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita