ITV Islazul

Vols passar la ITV a Islazul? Pots fer-ho sol·licitant la teva cita prèvia online o adquirint un abonament.

RESERVA LA TEVA CITA ITV O PAGA ARA I DECIDEIX MÉS TARD QUAN HI VOLS ANAR

C/ Calderilla, nº16
28054 MADRID


91 508 33 61

Horario de Invierno: Del 01 de noviembre hasta el 30 de Abril.
Lunes a Viernes de 08:30h a 20:30h.
Sábados de 08:30h a 19:00h.
Domingos de 08:30h a 14:30h.

Cita prèvia en línia

Pagament fàcil i segur

Disfruta d’un cafè

Demana el teu kit infantil

Àrea infantil

ON ESTÀ LA NOSTRA ESTACIÓ ISLAZUL?

L’estació s’ubica molt propera al centre comercial Islazul, concretament al Carrer Calderilla n.16 a Madrid, que la converteix en la millor opció si estàs cercant un centre per passar la ITV a prop de Carabanchel. També te pot interessar aquest centre per la seva proximitat amb altres zones de Madrid, com La Latina, Leganés, Cuatro Vientos, Navalcarnero, Alcorcón o Villaviciosa.

HORARI ITV ISLAZUL

Una de les principals característiques del nostre centre és que compta amb un horari molt més ampli que la resta d’estacions. T’atendrem de dilluns a diumenge, en horari ininterromput, encara que en funció de la temporada de l’any pot canviar. Podràs comprovar l’horari actual a la fitxa, així com les hores disponibles al realitzar la cita prèvia online.

CITA PRÈVIA

Sol·licitar una cita prèvia per realitzar la inspecció tècnica del teu vehicle al nostre centre de Islazul és molt senzill. Només has de revisar els dies i les hores disponibles i triar el moment que millor et vagui. Una de les avantatges de demanar la cita prèvia és que, al mateix moment que consultes els horaris, pots veure els diferents preus i tarifes. A més, si tens poc temps per passar la ITV, la podem passar per tu si així ho prefereixes.

PREU ITV ISLAZUL

Mitjançant l’opció de cita prèvia no només podràs veure els horaris disponibles, sinó també els diferents preus i les possibles ofertes segons l’hora que triïs. D’aquesta manera, a l’hora de realitzar la teva reserva podràs conèixer el preu que pagaràs abans de passar, per assegurar-te escollis l’opció més econòmica i que aprofites les nostres ofertes. A més, de beneficiar-te d’un descompte extra per passar la ITV a Islazul si realitzes el pagament per avançat en el moment que reserves la teva cita. Si vols passar la ITV a Carabanchel, demana la teva cita prèvia a Islazul i comprova les avantatges!
Reserva ahora tu cita previa en ITV Islazul
Top
)