ITV Calamocha

Si resideixes a la comarca del Jiloca, al nord-oest de la província de Terol, i t'apropes a aquell moment ineludible de passar la inspecció tècnica vehicular, la millor opció és l'estació ITV Calamocha de la nostra xarxa de centres SGS.

Detalls de l´estació

Polígono Agroalimentario de Calamocha, parcelas 496-497
44200 Calamocha Teruel
Espanya

UBICACIÓ

Si resideixes al municipi de Calamocha oa Collados, Valverde, Olalla, Cutanda, Fonts Clares, Fomfrea, Ferreruela de Huerva, Barrachina o Lagueruela, l'estació ITV Calamocha és la millor alternativa per ubicació i proximitat.

Està situada al , entre les parcel·les 496 i 497. El centre compta amb totes les facilitats i brinda serveis de màxima qualitat per passar la inspecció sense problemes.

El nostre equip de professionals t'oferirà una atenció àgil, amb la garantia que el teu vehicle complirà els requisits per passar la ITV per circular sense problemes per les carreteres.

DEMANAR CITA PRÈVIA ITV CALAMOCHA

Sol·licitar cita prèvia és realment important per evitar llargues cues de cotxes i agilitzar el tràmit, que per a molts conductors és avorrit i estressant.

Aquest escenari és possible gràcies al servei de reserva en línia que t'oferim. A només tres clics de ratolí, ja podràs escollir la data i els horaris que vagin millor amb la teva agenda, a més de conèixer, directament, les tarifes i preus de cadascuna de les estacions.

Al moment de demanar cita prèvia, recorda que amb la darrera actualització de la normativa ITV, no cal esperar la data de caducitat per passar la inspecció. Si et queden menys de 30 dies, ja podeu pots la revisió tècnica vehicular.

HORARIS

L'horari d'ITV Calamocha per atenció al públic i recepció de vehicles és de dilluns a divendres des de les 7:30 fins a les 15:30 de manera continua.

Si tens cap dubte, marca directament el telèfon 978 73 14 73 i l'equip de professionals de SGS resoldrà qualsevol pregunta que tinguis.

PREUS ITV CALAMOCHA

Com passa amb la resta d'estacions SGS, en el procés de reserva de cita prèvia podràs veure el llistat complet de preus.

El valor dependrà, principalment, del tipus de vehicle de què es tracti i del seu combustible.

Pel que fa al pagament, ho podràs fer en efectiu o amb targeta de crèdit, com prefereixis.

SGS som la teva millor opció per fer la inspecció tècnica del teu vehicle perquè posem a disposició un equip de professionals amb una àmplia experiència.

Tingues per segur que els experts revisaran tots els punts de control necessaris (portes, finestretes, cinturons retrovisors, el motor i tot tipus d'aspectes més tècnics) perquè passis la revisió sense problemes.

Els serveis i avantatges que t'ofereix SGS en aquesta estació de Terol són innombrables. No t'ho pensis i reserva ja la teva cita ITV a Calamocha!

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a Calamocha
Passa la teva ITV a Calamocha

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita