ITV Quinto

Concertar una cita prèvia en línia a l'estació ITV Quinto és molt important per estalviar valuós temps en la revisió tècnica del teu vehicle.

Detalls de l´estació

Polígono Industrial de El Bolar, Calle C, Parcelas 1-6 y 1-7
50770 Quinto Zaragoza
Espanya

UBICACIÓ

Als afores de Quinto de Ebro es troba una de les nostres estacions ITV a Saragossa, en la qual podràs revisar el teu vehicle sense cap problema.

En concret, el centre que rep el nom de la localitat, està ubicat a les parcel·les 1-6 i 1-7 del carrer C del polígon industrial El Bolar. A només uns quilòmetres del municipi, hi ha l'estació d'ITV perquè facis la revisió anual corresponent del teu cotxe.

El nostre equip d'experts t'ajudarà i donarà els consells pertinents perquè puguis passar la ITV a la primera sense problemes i, en conseqüència, puguis continuar circulant per la ciutat sense cap problema.

Pensa quin dia et ve millor i apropar-te a fer la inspecció del teu vehicle.

CITA PRÈVIA ITV QUINTO

En reservar la teva cita online evitaràs que hagis de fer esperes innecessàries producte de les llargues files que es formen a l'estació.

Només has de prémer el botó de “Sol·licitar Cita Prèvia” i seguir les indicacions del formulari per reservar el teu dia i hora.

És un procés molt senzill, on no trobaràs dificultats però si tens algun dubte sobre la cita, pots consultar-nos el que necessitis al telèfon 976 17 75 31.

Un cop facis la sol·licitud, et donem l'opció de desar la cita al telèfon mòbil perquè t'avisi els dies previs i no se t'oblidi.

HORARIS ITV QUINTO

L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 8 a 15 hores, per això et recomanem portar el vostre cotxe a passar la inspecció tècnica de vehicles fins a l'hora de dinar.

Tot i això, encara que estiguem oberts fins a les tres, l'última cita disponible serà fins a quinze minuts abans del tancament de l'estació. Tingues-ho present en el moment de dur a terme la reserva de la cita.

PREUS

El preu exacte de la revisió vehicular el coneixeràs al moment de sol·licitar la cita prèvia, ja que la tarifa dependrà de diversos aspectes. En primer lloc del tipus de combustible així com del tipus de vehicle.

Si tens dubtes sobre l'horari, preu o com fer la reserva de la cita online, pots contactar per telèfon trucant al 976 17 75 31.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a "Quinto"
Passa la teva ITV a "Quinto"

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita