ITV Tenerife (Santa Cruz)

Has de passar la ITV a Tenerife? Vols conèixer informació detallada de cadascuna de les estacions? Tens dubtes respecte als horaris, pagaments o cites prèvies? Ets al lloc correcte!

Els anys d'experiència al sector, i la satisfacció dels nostres clients en passar cada inspecció, són els millors avals per a ITV SGS, la companyia d'estacions present a set províncies de la geografia espanyola, incloses les illes.

ON PASSAR LA ITV A TENERIFE?

Si busques on passar la teva inspecció tècnica, a la xarxa de SGS pots trobar cinc estacions amb els millors professionals per posar a punt el teu vehicle.

En concret, pots realitzar la inspecció a La Palma, El Rosari, Los Realejos, La Gomera o El Hierro, per tant tingues per segur que trobaràs un centre proper a casa teva o a la teva feina.

Cal destacar que a cadascuna de les estacions t'esperen els nostres equips de professionals per passar la ITV del teu vehicle amb totes les garanties.

HORARI ITV TENERIFE

Si tens una agenda ocupada per passar la revisió tècnica del teu vehicle, no tens res de què preocupar-te perquè a SGS t'ho posem molt fàcil.

És que l'horari d'ITV Santa Cruz de Tenerife és molt ampli, ja que estem oberts de dilluns a divendres a les nostres cinc estacions, des del matí fins a la tarda de forma continua.

PREU ITV TENERIFE

El preu a cada estació dependrà de diversos factors, com ara les característiques del vehicle a revisar, el combustible i la matrícula i el tipus de revisió tècnica que s'hagi de realitzar.

En qualsevol cas, el valor final del tràmit apareixerà un cop hagis completat la reserva online. Pel que fa al pagament, aquest es realitza de forma física a l'estació, en efectiu o amb targeta.

De totes maneres, si tens qualsevol dubte sobre el preu, pots posar-te en contacte amb nosaltres i resoldrem tots els teus dubtes encantats.

Pots preguntar-nos què vulguis directament en aquest formulari o trucant-nos al telèfon del centre que hagis triat per fer la revisió del teu vehicle.

CITA PRÈVIA

A SGS fem fort èmfasi que els nostres clients demanin cita prèvia a les estacions per agilitzar la revisió tècnica vehicular i evitar així haver de fer llargues cues.

El procés és molt ràpid i senzill. Quan estiguis a l'apartat de l'estació on vulguis fer la inspecció, has de fer clic a “Demanar cita prèvia”, completar un petit formulari i, finalment, triar la data i el dia en què vols fer el tràmit.

El dia de la revisió, procura ser puntual per no perjudicar altres conductors. A més, tingues en compte que les estacions agafen vehicles fins a quinze minuts abans del tancament del centre.

PASSAR ITV TENERIFE

És clar que tots volem passar la ITV a la primera per poder circular tranquil i, a més, no haver de tornar a fer el tràmit.

Assegura't que el teu cotxe compleix la normativa i, si creus que no passaràs la ITV, ves a un taller abans de sotmetre't a la inspecció.

CONTACTE

Si tens qualsevol pregunta relativa a les estacions, pots posar-te en contacte telefònicament amb l'equip de l'estació que prefereixis.

Mentre que, si vols trobar informació de qualitat sobre la normativa, consells per passar la ITV a la primera, manteniment del vehicle i seguretat viària entre altres temes, pots navegar per la secció de continguts “SGS T'informa”.

SEGURETAT

Per a SGS el més important és garantir la seguretat de la comunitat, sobretot en aquest context. Per això, treballem per reforçar la higiene i evitar així els contagis a cadascuna de les estacions a Tenerife.

És per això que els nostres professionals tenen en compte totes les mesures necessàries perquè no tinguis res de què preocupar-te.

Información adicional

Tria la teva estació i reserva la teva cita ITV a Santa Cruz de Tenerife
Tria la teva estació i reserva la teva cita ITV a Santa Cruz de Tenerife

No t'implicarà més de 2 minuts

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita