ITV Calataiud

Per evitar llargues cues per passar la revisió del teu cotxe has de concertar una cita prèvia a la ITV Calatayud. Aquí t'explicarem com has de fer la sol·licitud i quines qüestions has de tenir en compte abans de dirigir-te a l'estació.

Detalls de l´estació

Pol. Industrial “La Charluca”, Parcelas M24 y M25
50300 Calatayud Zaragoza
Espanya

Precios ITV

Turismes

Benzina

47.41€
Precios ITV

Turismes

Dièsel

58.09€
Precios ITV

Lleugers/Furgons

Benzina

47.41€
Precios ITV

Lleugers/Furgons

Dièsel

58.09€
Precios ITV

Dues Rodes

Benzina

25.77€
Precios ITV

Pesados

Benzina

74.99€
Precios ITV

Turismes

Elèctric

42.27€

CITA PRÈVIA ITV CALATAYUD

Pots demanar cita prèvia a la d'ITV Calatayud a través de la nostra web i evitar així perdre el teu valuós temps fent cua a l'estació. El primer que has de fer és fer clic a “Demanar cita ITV”.

A continuació, accediràs a un formulari molt senzill i intuïtiu, i no tindràs problemes a l'hora de reservar la cita.

Tingues present que, en el moment de demanar cita prèvia a ITV Calatayud, podràs sincronitzar els teus dispositius electrònics perquè t'avisin quan s'acosti el dia de la revisió.

Fem èmfasi en una de les darreres novetats que va arribar després de l'aprovació del Nou Reial Decret ITV: ara no cal que allarguis l'espera fins que arribi la data límit de la teva propera ITV.

És possible passar la ITV un mes abans que es caduqui, per això agilitza les coses i et dóna més marge de possibilitats per triar una data i una hora disponible a l'estació de Saragossa.

UBICACIÓ

El polígon industrial La Charluca es troba a tan sols 4 quilòmetres del centre de Calatayud ia les seves parcel·les 23 i 24 s'ubica la nostra estació ITV Calatayud, amb el mateix nom que aquest municipi saragossà.

En trobar-se en aquesta ubicació privilegiada, és perfecta per a aquells treballadors de la zona, que poden aprofitar per passar la inspecció després de treballar.

Podràs confiar en l'equip de professionals del nostre centre perquè són veritables experts, per això revisaran exhaustivament l'automòbil per constatar que tot estigui en ordre.

ITV CALATAYUD HORARI

Els dies i horaris de la ITV Calatayud no suposen cap problema per dur a terme la inspecció tècnica del teu vehicle, ja que és oberta de dilluns a dissabte en una àmplia franja horària.

De dilluns a divendres és oberta a la franja horària de 8:30 a 19:15, de forma continua; i els dissabtes de 8:30 a 13:15.

Et recordem que, quan hagis de demanar la cita prèvia, el darrer cotxe a revisar entra a les instal·lacions a quinze minuts del tancament.

Si tens algun dubte o consulta sobre els horaris o vols preguntar per algun torn en concret, pots trucar-nos al telèfon 976 88 53 72, on atendrem les teves preguntes i els intentarem donar resposta al més aviat possible.

PREUS

El preu de la ITV Calatayud dependrà de diversos aspectes, raó per la qual el cost final t'apareixerà un cop hagis sol·licitat la cita prèvia.

Un dels principals aspectes que influeixen en el valor de la inspecció és si es tracta d'un vehicle a benzina, dièsel, híbrid o endollable. Un altre factor clau és si és un automòbil, camió o motocicleta.

De totes maneres, cal destacar que el pagament de la és molt senzill, segur i àgil, per tant no tindràs cap inconvenient a l'hora d'abonar.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a Calatayud
Passa la teva ITV a Calatayud

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita