ITV Canàries

Mapa de Canarias

Texto Canarias delegación

Estàs cercant una estació ITV a Canàries? Contam amb estacions per passar la inspecció tècnica de vehicles distribuïdes a bona part de la geografia illenca: Güimar, Puerto del Rosario, Maspalomas, Nueva Arinaga y Tacoronte. Tria al mapa la més propera a tu i trobaràs tota la informació que necessites.

EL MILLOR PREU PER TU A CANÀRIES

Consulta les nostres tarifes i preus, així com la disponibilitat del centre al que desitges anar accedint directament a la fitxa de l’estació, on podràs veure si hi ha qualque oferta o promoció disponible per aconseguir el millor preu per la teva ITV a Canàries. Si tens dubtes del preu final de la revisió, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari o directament al telèfon de l’estació que has seleccionat. Estam encantats de poder-te ajudar!

UN HORARI QUE S’ADAPTI A TU

Sabem que moltes vegades la falta de temps és un problema a l’hora de passar la ITV, però per evitar-ho, les nostres estaciones conten amb un ampli horari que s’adapta a les teves necessitats. D’aquesta manera, estam encantats d’atendre’t de dilluns a divendres tant mati com horabaixa, segons l’estació que triïs, també els dissabtes matí.

A més, si necessites passar la ITV en cap de setmana dues de les nostres estacions a Canàries t’ofereixen la possibilitat de fer-ho els diumenges, ja que les nostres estacions de Tacoronte y Güimar obrin el primer diumenge de cada mes.

EVITA COES AMB LA TEVA CITA PRÈVIA

Vols evitar llargues coes i perdre el teu temps? Idò demana cita prèvia per passar la teva ITV a Canàries amb nosaltres. Simplement selecciona l’estació que més te convengui i tria entra les cites disponibles la que més t’interessi. A més, a l’hora de seleccionar-la podràs veure els diferents preus per a que també tenguis l’opció d’escollir la més econòmica i aconseguir els millors preus a l’hora de passar la inspecció tècnica del teu vehicle.

Si prefereixes que t’ajudem a sol·licitar la teva cita prèvia, tria l’estació a la que desitges passar la teva ITV i crida’ns al telèfon de l’estació. El nostre equip estarà encantat d’ajudar-te!

QUÈ FAIG SI ES NECESSARIA UNA REINSPECCIÓ?

La ITV ha resultat desfavorable per el teu vehicle? No te preocupis, només has d’ocupar-te de solucionar els errors que han estat detectats pel nostre equip d’experts i venir al mes següent a qualsevol de les nostres estacions.

Información adicional

Troba i reserva la teva cita ITV
Troba i reserva la teva cita ITV

No t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita