ITV Las Palmas de Gran Canaria

Vius a les illes i no saps on passar la ITV a Gran Canària? Doncs… Passa la inspecció tècnica del teu vehicle a les estacións SGS de Las Palmas de Gran Canària!

Disposem de diverses estacions a la província de Las Palmas perquè puguis trobar el centre més proper. A més, oferim un servei integral per facilitar-te el tràmit d'inspecció.

Selecciona l'estació de Gran Canària que prefereixis i revisa la fitxa específica de cadascuna, on hi podràs trobar la informació de cada centre i sol·licitar una cita prèvia a la ITV més propera a casa teva o lloc de treball.

ON PASSAR LA ITV A GRAN CANÀRIA?

Si estàs cercant on passar la ITV a les Palmes de Gran Canària, pots trobar cinc estacions d'ITV amb els millors professionals per posar a punt el teu vehicle.

En concret, ens trobem a Lanzarote, Fuerteventura, Las Palmas I, Las Palmas II i Santa Maria de Guia. Tria l'estació més propera a la teva ubicació i estalvia temps a l'hora de passar la inspecció tècnica del vostre vehicle.

HORARI

Si vols conèixer l'horari de les cinc ITV a Las Palmas de Gran Canària, posa't en contacte amb nosaltres o demana una cita prèvia ITV Gran Canària a través del nostre web.

De totes maneres, no tens res de què preocupar-te perquè oferim una gran disponibilitat. La majoria de les nostres estacions tenen un ampli horari d'atenció al client i de recepció de vehicles de dilluns a divendres.

Però, a més, si ets dels que prefereix deixar-ho per al cap de setmana, a Fuerteventura, Lanzarote, Las Palmas I i a Santa Maria de Guia podràs reservar cita per passar-la també els dissabtes.

De fet, si necessites passar la ITV un diumenge al matí, a l'estació d'ITV Las Palmas. Podràs fer-ho!

PREUS ITV GRAN CANÀRIA

Per conèixer el preu només cal que vagis a la fitxa de l'estació que hagis seleccionat al mapa i facis clic a "sol·licitar cita prèvia". Des d'aquí podràs veure un diagrama amb els valors disponibles per a cada dia i hora.

A més, SGS posa a la vostra disposició una nova forma de reserva o de pagament. Es tracta del servei “Comprar ITV”.

Aquest tipus de mètode consisteix a comprar un bo de ITV i anar directament sense demanar cita prèvia. Amb aquesta opció podràs pagar amb antelació i portar el teu vehicle a l'estació el dia i l'hora que més et convingui.

CITA PRÈVIA

A SGS valorem el teu temps i no volem que el desaprofitis, per això reduïm els tràmits burocràtics, les llargues esperes i t'oferim un valor afegit en donar-te la possibilitat de demanar cita prèvia a l'estació que et vagi millor.

Sí! Pots fer la reserva a l'estació més propera directament des de la web i estalviar-te cues i esperes innecessàries.

OFERTA ITV A GRAN CANÀRIA

Vols un descompte per passar la teva ITV? Si vols passar la teva inspecció tècnica al millor preu, et recomanem que facis clic a “Sol·licitar cita prèvia” des de la fitxa de l'estació on prefereixis acudir.

A continuació, indica el vehicle per on vols passar la ITV i, després, trobaràs els diferents preus i ofertes. Escull el torn més econòmic i passa la inspecció pagant el mínim possible.

PASSAR ITV A GRAN CANÀRIA

Si per alguna cosa ens caracteritzem a SGS és per donar un servei professional d'excel·lència, que inclou des de la reserva prèvia fins a la inspecció tècnica.

El nostre equip de professionals i experts revisarà els elements clau del teu vehicle, com l'acondicionament exterior (miralls retrovisors, visibilitat,), la carrosseria, l'acondicionament interior (portes, finestretes, cinturons), la senyalització i l'enllumenat, frens, suspensió… En definitiva, els aspectes necessaris per complir amb la normativa ITV vigent.

Posa't a les mans de l'equip i confia en un servei de qualitat per a la inspecció tècnica del teu vehicle. Cuida la teva seguretat i la dels teus i no et saltis cap revisió obligatòria.

CONTACTE

Si heu de passar la ITV, no perdis més temps i posa't en contacte amb nosaltres, demana cita prèvia a l'estació més propera i gaudeix d'altres serveis que oferim.

I si tens qualsevol dubte o suggeriment, escriu-nos aquí mateix, truca'ns per telèfon o directament passa't per la nostra secció de continguts a SGS t'informa.

SEGURETAT ITV GRAN CANÀRIA

Tot el personal i professionals de les nostres estacions compleixen totes les mesures de seguretat i higiene que el context exigeix per evitar contagis i protegir la teva salut en la realització de la inspecció tècnica.

A més d'oferir un servei de qualitat perquè compleixis amb la inspecció tècnica del teu vehicle, posem a la teva disposició una flexibilitat horària i diferents opcions de pagament. Si alguna cosa ens caracteritza a SGS és ser una empresa que es preocupa al màxim per la seguretat dels seus clients.

Información adicional

Tria la teva estació, reserva la teva cita a ITV Las Palmas de Gran Canaria
Tria la teva estació, reserva la teva cita a ITV Las Palmas de Gran Canaria

No t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita