ITV Santa María de Guía

Si vols passar la ITV del teu vehicle a la zona nord de l'illa de Gran Canària, el centre ITV Santa María de Guía és el lloc que necessites per fer-ho. Vols saber-ne més sobre la inspecció en aquest centre?

Ctra Del Norte km 24
Santa María de Guía de Gran Canaria
Illes Canàries

UBICACIÓ

El centre ITV Santa María de Guía es troba ubicat al quilòmetre 24 de la Carretera General del Nord, a la perifèria del municipi que dóna nom a les seves instal·lacions.

En aquest centre trobaràs un gran equip de professionals, altament capacitats per dur a terme la inspecció tècnica del teu vehicle.

DEMANAR CITA PRÈVIA A ITV SANTA MARÍA DE GUÍA

Sigui quan sigui el moment en què t'hagis de presentar a l'estació, recorda que pots demanar cita prèvia online.

És un pas tan senzill que només necessites un dispositiu amb accés a internet, cinc minuts i navegar per la nostra web. Recorda que pots passar la ITV del teu vehicle fins a un mes abans de la data límit indicada.

Per demanar la teva cita només has de fer clic a “demanar cita prèvia”, omplir un petit formulari i escollir la data i l'hora que et vagi millor.

HORARIS

L'horari de la ITV Santa María de Guía és de dilluns a divendres als matins i es reben vehicles fins a quinze minuts abans del tancament.

Si necessites passar la inspecció un dissabte, ho podràs fer, ja que obrim també al matí.

No només et rebrem a tu i al teu vehicle amb la major professionalitat, sinó que, si vens amb els més petits de la casa, aquests podràn conèixer a l'ITEUVITO, el gran protagonista del nostre kit infantil per pintar i entretenir els nens, si has de venir a les nostres instal·lacions amb ells.

Si tens qualsevol dubte o consulta relativa a la teva cita prèvia o propera visita al centre, et deixem el telèfon perquè et puguis posar en contacte amb nosaltres: marca 928 55 01 53 i immediatament t'atendrem.

PREUS ITV SANTA MARÍA DE GUÍA

Tindràs la possibilitat de conèixer el preu un cop hagis demanat la cita prèvia online.

A la teva comanda en línia, coneixeràs la llista de valors segons el tipus de vehicle, ja que no es tractarà de la mateixa inspecció si és un cotxe o una moto. També influirà si funciona a dièsel, gasolina, híbrid o elèctric.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Servicio ágil
Servei àgil
Lideres
Som líders mundials en certificació
Passa la teva ITV a Santa María de Guía
Passa la teva ITV a Santa María de Guía

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

¿Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita