ITV Zalla

Detalls de l´estació

Polígono El Longar, Parcela 01
48860 Zalla Vizcaya
Espanya

UBICACIÓ

La inspecció tècnica de Zalla es troba al polígon el Longar, al costat de la nova estació de Bombers del municipi de Zalla, de manera que arribar és molt senzill.

Allà trobaràs tot el nostre equip de professionals, que s'encarregarà de revisar el teu vehicle perquè puguis passar la revisió a la primera, sempre complint amb la normativa corresponent.

Tingues present que a l'estació ITV Zalla podràs reservar una cita prèvia tant si resideixes al municipi basc, com així també si et desplaces des de Bilbao, Trápaga, Amorebieta, Arrigorriaga, Karrantza, Laredo, Onton, Villasante de Montija o Villasana de Mena.

DEMANAR CITA PRÈVIA A ITV ZALLA

Com per a la resta d'estacions SGS ITV, a la nostra web t’oferim la possibilitat de reservar una cita prèvia a ITV Zalla.

L'únic que has de fer és fer clic al botó “demanar cita prèvia” i emplenar un petit i senzill formulari -posant dades importants com el tipus de vehicle, tipus de combustible, matrícula, inspecció tècnica que desitges passar, entre d'altres-, i, finalment, escollir la data i l'hora concreta que millor s'adapti a la teva agenda.

Immediatament el nostre sistema et reservarà la cita per al nostre centre situat en aquesta localitat del País Basc.

HORARIS

Has de passar la inspecció tècnica de vehicles i el teu temps lliure és més aviat escàs? T'ho posem fàcil gràcies a la nostra àmplia disponibilitat.

L'horari és de dilluns a divendres de 08.15 a 13.00 i de 14.45 a 18.00. Els dissabtes i diumenges roman tancada.

A més, si reserves cita prèvia de forma online, pots donar per segur la disponibilitat del nostre equip de professionals en l'horari seleccionat.

Si tens qualsevol dubte, truca'ns al telèfon 96 630 14 43 o posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem a solucionar-ho abans de demanar torn.

PREUS

El preu dependrà de les característiques del vehicle, per tant el valor final apareixerà un cop hagis emplenat els corresponents formularis previs a concertar la cita a l'estació.

Val a dir que l'estació es destaca per oferir un servei de qualitat, que s'adapta a les normatives de seguretat vigents.

A més, compta amb un destacat equip d'experts, que revisaran el teu vehicle -portes, finestretes, servei elèctric, suspensió, etc- amb enorme professionalisme.

En definitiva, si busques un centre de revisió tècnica a prop de Bilbao, Laredo, Onton, Villasant de Montija, Villasana de Mena, l'estació d'ITV Zalla a Biscaia és una molt bona opció perquè està propera a aquestes ubicacions.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Lideres
Som líders mundials en certificació
Passa la teva ITV a Zalla
Passa la teva ITV a Zalla

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita