ITV Andorra (Teruel)

Si necessites passar la inspecció tècnica al teu vehicle, no ho dubtis més i acosta't al nostre centre d'ITV Andorra a Terol per conèixer tots els detalls respecte a com es fa en aquesta estació, a continuació et donarem tota la informació perquè passis la revisió a la primera.

Detalls de l´estació

Polígono Industrial La Estación - c/Estación del Norte nº 8
44500 Andorra Teruel
Espanya

UBICACIÓ

El centre ITV Andorra de SGS es troba al Polígon Industrial L'Estació, a només tres quilòmetres del centre de la localitat de Terol. En concret, el centre està ubicat al carrer Estació del Nord, 8.

És la ubicació idònia per als residents del municipi, però també per als que viuen als pobles propers a Andorra.

És per això que, si vius a Alloza, Ariño o Alcorisa, podràs estar a les nostres instal·lacions en un trajecte de pocs minuts al teu cotxe i, després del resultat favorable de la revisió, tornaràs a casa amb tot en ordre per seguir circulant.

DEMANAR CITA PRÈVIA A ITV ANDORRA

És molt important que no oblidis reservar la teva cita prèvia per evitar així esperes innecessàries a l'estació. És que, amb una cita prèvia, tindràs absoluta prioritat el dia de la inspecció.

Pots fer-ho a la nostra web prement el botó “Demanar cita ITV” i seguint els passos del formulari de reserva. En aquest punt, l'únic que hauràs d'indicar és la matrícula i el tipus de vehicle que tens, no gaire més.

Podràs consultar la disponibilitat d'horaris en un calendari molt intuïtiu, on podràs triar el dia que et vingui millor en funció de la teva agenda personal.

Al moment de demanar la cita prèvia a l'estació tingues en compte que no cal que la revisió sigui molt propera a la data límit de la caducitat. És que, amb la darrera modificació del Nou Reial Decret, pots passar la revisió amb un mes d'antelació a la caducitat indicada a la darrera targeta.

HORARIS

L'estació d'aquesta part de Terol és oberta de dilluns a divendres de 7:15 a 15:00.

Des de SGS ens agrada recordar als nostres clients que el darrer vehicle en poder passar la revisió s'acceptarà quinze minuts abans del tancament de les instal·lacions.

PREUS ITV ANDORRA

El preu d'ITV Andorra el tindràs ben detallat en finalitzar el procés de reserva en línia. És que dependrà del tipus de vehicle que tinguis, de si és a benzina, dièsel, elèctric o híbrid.

A més, tampoc el valor serà el mateix si és un ciclomotor de dues rodes, un turisme o un vehicle lleuger o pesant.

El pagament de la revisió és àgil i segur, i es farà a les instal·lacions físiques d'ITV Andorra.

Cal destacar que en aquesta estació de Terol el teu vehicle estarà a les millors mans perquè tenim un gran equip d'experts, que s'encarregaran de comprovar que tots els elements fonamentals funcionen de manera adequada.

En conseqüència, si el teu automòbil o motocicleta està en bones condicions, tingues per segur que passaràs la inspecció a la primera i, en conseqüència, podràs circular sense problemes fins a la següent inspecció tècnica vehicular, indicada a la targeta ITV del vehicle.

Finalment, recorda que, si tens dubtes sobre com demanar cita prèvia a ITV Andorra Terol, la ubicació del centre o els horaris on està obert, pots contactar amb nosaltres aquí mateix. De seguida ens posarem a la teva disposició!

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a Andorra Terol
Passa la teva ITV a Andorra Terol

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita