ITV Fuerteventura (Antigua)

Si cerques un centre ITV a Antigua, Fuerteventura, no perdis més el temps i reserva la teva cita online a la nostra estació, la qual brinda una excel·lent atenció al client perquè et sentis còmode durant tot el tràmit.

CTRA FV-20 KM 21,5. 35630 ANTIGUA
Las Palmas
Illes Canàries

Precios ITV

Turismes

Benzina

40.99€
Precios ITV

Turismes

Dièsel

50.09€
Precios ITV

Lleugers/Furgons

Benzina

47.2€
Precios ITV

Lleugers/Furgons

Dièsel

56.31€
Precios ITV

Turismes

Híbrido

40.99€
Precios ITV

Lleugers/Furgons

Híbrido

47.2€
Precios ITV

Turismes

Elèctric

36.03€
Precios ITV

Lleugers/Furgons

Elèctric

42.24€

UBICACIÓ

L´estació ITV Fuerteventura es troba entre els municipis d'Antigua i La Corte, a la zona centre de l´illa. Específicament, està situat al quilòmetre 21 800 de la carretera FV-20.

Per la seva ubicació privilegiada, és un dels enclavaments perfectes per a tots aquells treballadors del Polígon Industrial La Cerquita, ja que es troba a escassos metres.

DEMANAR CITA A ITV ANTIGUA

Ja no cal fer llargues i interminables cues per fer la inspecció tècnica del teu vehicle. Reserva una cita prèvia a través de la nostra web de forma ràpida i senzilla.

Només has de seleccionar l'opció “demanar cita prèvia”, omplir un petit formulari i triar el dia i l'hora que més s'ajusti a la teva disponibilitat.

Recorda que pots passar la revisió tècnica dels teus vehicles fins a un mes abans de la data de caducitat de la teva inspecció actual, sense que aquesta es vegi modificada.

HORARIS

L'horari de la ITV Antigua és de dilluns a divendres en horari matutí, però si necessites passar-la en cap de setmana, t´alegrarà saber que els dissabtes també podràs venir a la nostra estació en horari de matí.

El dia de la inspecció tècnica, tinguis present que el darrer vehicle del dia es recepcionarà 15 minuts abans del tancament de l'estació.

Per a qualsevol dubte sobre com realitzar la gestió de la teva cita en línia, pots posar-te en contacte amb nosaltres al telèfon 928 87 81 45.

PREUS ITV ANTIGUA

El preu dependrà, principalment, de les característiques del vehicle a inspeccionar. Per això, el valor total apareixerà un cop hagis conclòs el procés de reserva en línia.

COMPRAR ITV A FUERTEVENTURA

Si encara no has de passar la inspecció perquè queden uns mesos i no vols demanar una cita prèvia, però sí deixar ja pagat el tràmit, a ITV Fuerteventura pots comprar la teva ITV amb anticipació.

D'aquesta manera, deixaràs pagada la revisió per poder modificar-la quan ho consideris necessari, sempre que sigui abans que venci la data límit de la darrera targeta.

Si ets dels que es posa molt nerviós amb la inspecció tècnica vehicular, estàs de sort perquè a la ITV Antiga els nostres professionals s'encarreguen de tot. Quan arribis a l'estació, podràs gaudir d'un cafè completament relaxat mentre esperes que el teu vehicle superi la inspecció amb èxit.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Servicio ágil
Servei àgil
Lideres
Som líders mundials en certificació
Passa la teva ITV a Antigua
Passa la teva ITV a Antigua

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita