ITV Arrecife (Lanzarote)

A la perifèria del municipi es troben les instal·lacions de la nostra estació ITV Arrecife (a Lanzarote), un lloc ideal per fer la inspecció tècnica del teu vehicle on trobaràs professionals experimentats i amb coneixements per dur a terme la revisió.

Consigue hasta 3€ de descuento al pagar tu cita online

Hasta
3
Descuento
1

Consigue hasta 3€ de descuento al pagar tu cita online

Hasta
3
Descuento
Oferta
1

Ctra Arrecife - S. Bartolomé km 1,5
Arrecife
Illes Canàries

UBICACIÓ

Aquesta estació és troba a pocs minuts del centre d'Arrecife, a l'est de l'illa de Lanzarote, que dóna nom al centre. És una de les ubicacions perfectes per als habitants de la zona que hagin de passar la revisió a aquesta regió de Gran Canària.

En concret, el centre està situat al costat de l'Hospital General José Molina Orosa, al quilòmetre 1,500 de la carretera Sant Bartomeu o carretera Arrecife.

DEMANAR CITA PRÈVIA ITV ARRECIFE

A través de la nostra web pots sol·licitar una cita prèvia de manera molt senzilla, intuïtiva i ràpida.

L'únic que has de fer és fer clic a “sol·licitar cita prèvia”, completar un petit formulari amb les dades del vehicle i escollir la data que et vagi millor.

Després de les darreres modificacions del Nou Reial Decret, recorda que ara pots passar la ITV del teu vehicle fins a un mes abans de la data límit indicada a la darrera targeta.

HORARIS

L'horari de l'estació ITV Lanzarote a Arrecife és de dilluns a divendres, de matí i tarda, i també els dissabtes a les primeres hores del matí.

Com a tots els nostres centres, el primer vehicle en ser rebut a les nostres instal·lacions coincidirà amb l'obertura del centre i el darrer serà a 15 minuts del tancament.

Si tens dubtes o consultes sobre els horaris, pots trucar al telèfon 928 81 14 73. Amb molt de gust respondrem totes les teves consultes!

PREUS ITV ARRECIFE

En iniciar el tràmit de la cita prèvia, podreu comprovar els preus. Recorda que la tarifa dependrà del tipus de combustible del teu vehicle, és a dir, si és dièsel o benzina o fins i tot híbrid o elèctric i de les característiques del vehicle que tinguis.

En aquest sentit, no serà el mateix que presentis un turisme o una moto a la inspecció, que una furgoneta o un camió.

En qualsevol cas, el preu final apareixerà abans de finalitzar el tràmit en línia i t'assegurem que el pagament del teu ITV és molt fàcil i segur.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Servicio ágil
Servei àgil
Lideres
Som líders mundials en certificació
Passa la teva ITV a Arrecife
Passa la teva ITV a Arrecife

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita