Cita previa ITV online

Necessites passar la ITV del teu vehicle? Vine a una de les nostres estacions d'ITV SGS. Hi trobaràs un equip de professionals que revisarà el teu vehicle a fons (pneumàtics, carrosseria, oli, frens, etc.) perquè puguis passar la ITV a la primera.

mapa prueba
Mapa Estaciones

ON PASSAR LA ITV DEL TEU VEHICLE

ITV SGS compta amb més de 43 estacions ITV per tota la geografia espanyola (Madrid, Canàries, Les Palmes, Mallorca, Saragossa, etc.) i més de 500 empleats professionals que l'avalen com a empresa líder en activitats d'inspecció, verificació, assajos i certificació.

Si saps quina és l'estació més propera a la teva ubicació, pots seleccionar-la directament del llistat que hi ha sota aquestes línies. Per contra, si prefereixes consultar la disponibilitat, horaris i preus dels diferents centres més propers a la teva feina o domicili, pots veure quines són les estacions i centres d'ITV SGS que es troben a la teva província seleccionant-la al llistat inferior.

Un cop decidida l'estació on passar la ITV del teu vehicle, només hi has de fer clic. El procés de reservar cita de ITV és molt senzill.

DEMANAR CITA PRÈVIA ITV

A ITV SGS sabem que el temps és molt important per als nostres usuaris, per això, si vols estalviar-te esperes innecessàries, només has de seleccionar l'estació on vols passar la ITV del teu vehicle, i reservar la teva cita prèvia d'ITV a la data i hora que millor s'adapti a la teva agenda.

Un cop seleccionat el centre d'ITV, si vols sol·licitar la cita prèvia d'ITV online només has d'indicar si es tracta d'una revisió periòdica o per defectes i facilitar algunes dades del vehicle com la matricula, el tipus de combustible i el tipus de vehicle del que es tracta (turisme, moto, ciclomotor, vehicle lleuger o pesant).

En seleccionar l'estació d'ITV pots trobar l'adreça, el número de telèfon i l'horari d'obertura perquè et puguis contactar directament amb l'equip del centre d'ITV SGS.

Si en lloc de demanar cita del teu itv de forma en línia, prefereixes pagar-la en línia però no escollir un dia i hora concreta, a les nostres estacions de Madrid i Canàries, pots adquirir un ticket d'ITV amb la Compra d'ITV, adquiriu-lo de forma online i acudeix el dia i l'hora que vulguis.

A més, moltes de les nostres estacions d'ITV compten amb serveis addicionals com la possibilitat de passar la ITV per tu, cafè gratuït o fins i tot una zona infantil perquè els més petits estiguin entretinguts durant el temps que duri la revisió del teu vehicle. SGS vol posar-te fàcil passar la inspecció del teu vehicle, qualsevol altre problema que se't presenti per passar la inspecció només ens ho hauràs de dir i intentarem ajudar-vos de la millor manera possible.

HORARI ITV

L´horari dels nostres centres d´ITV s´adapta a les agendes més estretes. Podràs trobar estacions que obren des de primera hora del matí fins a última hora de la tarda i fins i tot estacions com les d'ITV Madrid SGS o les ITV Canàries SGS que compten amb centres d'ITV que obren els diumenges per als usuaris que només tenen aquest dia lliure.

PREU ITV

Des de la fitxa de cadascuna de les estacions d'ITV podràs trobar tota la informació sobre els preus d'ITV i fins i tot, en alguns casos com a les estacions d'ITV Madrid SGS i ITV Canàries SGS pots veure les diferents ofertes i descomptes disponibles en funció del dia, hora i tipus de vehicle. A més, en aquestes estacions també trobaràs la possibilitat de completar el pagament en línia oferint un servei exprés d'ITV que reduirà el temps de durada del servei a tan sols uns minuts.

A les nostres estacions i centres ITV de SGS volem el millor per als nostres clients, acudeix a qualsevol de les nostres estacions i t'atendrà un equip amb gran experiència i professionalitat. Gràcies per confiar en els nostres centres ITV SGS.

Troba i reserva la teva cita ITV
Troba i reserva la teva cita ITV

No t'implicarà més de 2 minuts.

¿Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita