ITV La Gomera (San Sebastián)

Si demanaràs cita prèvia a ITV La Gomera, a continuació t'oferim tots els detalls perquè passis la inspecció tècnica del teu vehicle sense problemes:

Barranco de Chejelipes Avd. José Aguiar s/n (Transv.)
San Sebastián de la Gomera
Illes Canàries

Precios ITV

Turismes

Benzina

40.99€
Precios ITV

Turismes

Dièsel

50.09€
Precios ITV

Dues Rodes

Benzina

25.01€

UBICACIÓ

Passat el poliesportiu municipal de la localitat i seguint per l'Avinguda José Aguilar es troba el nostre centre ITV de La Gomera, on podràs passar la teva ITV sempre que ho necessitis.

Allà trobaràs un ampli equip d'experts al sector per revisar que el teu vehicle compleix tots els requisits de seguretat per seguir circulant sense problemes.

DEMANAR CITA ITV A LA GOMERA

Demanar cita prèvia és un procés ràpid i senzill, que pots fer des d'aquesta mateixa pàgina.

Per concretar la reserva, només cal que vagis a “Sol·licitar Cita Prèvia”, completis un petit formulari amb dades del vehicle i seleccionis la data i hora que et sigui més còmoda en funció de la teva rutina quotidiana.

Consulta qualsevol informació relativa a aquest centre al telèfon 922 87 01 38, on t'atendrem ràpidament per aclarir tota mena de dubtes.

HORARIS

Aquesta estació de Tenerife és oberta de dilluns a divendres i l'horari matutí, ideal per a tots aquells a qui els agrada matinar per complir els seus tràmits i obligacions.

Quan vagis a demanar la teva cita, has de tenir en compte que el darrer vehicle revisat del dia ha de ser al centre quinze minuts abans del tancament del centre.

PREUS ITV LA GOMERA

El preu varia en funció de les característiques del vehicle (no és el mateix una moto que un cotxe, per exemple), el motor, la matrícula i el tipus de combustió (gasolina, dièsel, elèctric o híbrid).

És per això que el valor exacte de la revisió us apareixerà una vegada que hagis completat la reserva prèvia a la nostra web.

Pel que fa al pagament, es fa de forma física el dia de la inspecció i ho pots fer en efectiu o amb targeta.

Sense més, a SGS us oferim un servei integral, que abasta tots els aspectes que exigeix la revisió tècnica vehicular en aquesta part de Tenerife.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Pasamos cita
Pasamos tu ITV por ti
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a La Gomera
Passa la teva ITV a La Gomera

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita