ITV Las Palmas I (Arguineguin)

Si estàs pensant en passar la inspecció tècnica del teu vehicle a la nostra estació d'ITV a Las Palmas I, a continuació t'oferim tota la informació perquè passis la revisió amb absoluta tranquil·litat i certesa.

C/ Arguineguín, 20 Polg Ind Las Torres
Palmas de Gran Canaria, Las
Illes Canàries

UBICACIÓ

A l'illa de Las Palmas de Gran Canària pots trobar els nostres serveis a diversos punts. Un és el centre ITV Las Palmas I, situat al carrer Arguineguin, 20 del Polígon Industrial Llom Blanc al barri Las Torres.

És un lloc perfecte per als residents del barri Las Torres, ubicat a la part alta de l'Illa. És ideal per a aquells que resideixen al districte de Ciutat Alta i, a més, és l'enclavament perfecte per als treballadors del polígon Lomo Blanco .

Cal remarcar que aquest centre és a prop de les instal·lacions d'ITV Las Palmas II SGS, on també podràs demanar cita prèvia per a la inspecció del teu vehicle.

DEMANAR CITA PRÈVIA ITV LAS PALMAS I

Pots demanar cita prèvia online a la nostra web de forma molt senzilla per evitar així haver de fer llargues cues al centre d'inspecció tècnica vehicular.

Amb només cinc minuts, t'estalviaràs esperes innecessàries perquè tindràs absoluta prioritat el dia de la revisió.

Hi pots consultar els horaris i dies lliures per triar el que et vagi millor per fer el tràmit.

Tingues present que ara pots passar la teva inspecció tècnica fins a un mes abans que es compleixi el límit indicat a la targeta ITV tal com estipula el Nou Reial Decret.

D'altra banda, si en comprovar la teva agenda t'has adonat que has de passar la revisió amb els teus fills, t'alegrarà saber que tenim un kit infantil preparat per als més petits.

HORARIS

Pel que fa als horaris de la ITV Las Palmas I, t'atendrem de dilluns a divendres de forma ininterrompuda des de la primera hora del matí.

Si estàs buscant passar la revisió un dissabte o un diumenge, també ho podràs fer en aquest centre en horari matinal.

Si tens algun problema o alguna pregunta sobre l'horari o els serveis, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon 928 48 07 51.

PREUS ITV LAS PALMAS I

Si tens dubtes sobre el preu ho podràs conèixer quan acabis de demanar la cita prèvia online. En finalitzar tots els passos, apareixerà el valor final (amb l'IVA inclòs, és clar).

Tingues present que pots pagar en el moment de la reserva, amb targeta de crèdit, o fer-ho de forma física en efectiu a l'estació el dia de la inspecció.

Cal destacar que també pots comprar la teva ITV en línia amb l'avantatge que no hauràs de fer la reserva prèvia en aquell moment. És a dir, et donem l'opció de que puguis deixar pagada la inspecció sense una data marcada al calendari per a modificar la teva compra quan et vagi millor. Això sí, no t'oblidis de comprovar la data límit de la targeta ITV.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Servicio ágil
Servei àgil
Lideres
Som líders mundials en certificació
Passa la teva ITV a Las Palmas I
Passa la teva ITV a Las Palmas I

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita