ITV Madrid

Estàs a Madrid i has de passar la ITV? A SGS contam amb un equip qualificat i totalment professional que podrà realitzar la inspecció tècnica del teu vehicle amb les millors garanties. ITV SGS t’ofereix els seus serveis a diverses estacions, per a que sigui per tu una feina senzilla i ràpida, evitant grans desplaçaments. Tria l’estació que més t’interessi, reserva mitjançant el sistema de cita prèvia, paga online o compra el teu abonament i oblida’t de realitzar desplaçaments innecessaris i tràmits administratius a la pròpia estació.

ON POTS PASSAT LA TEVA INSPECCIÓ TÈCNICA DE VEHICLES A MADRID?

Posam a la teva disposició totes les nostres estacions ITV, que se troben ubicades per tota la Comunitat, a Coslada; a la zona de Carabanchel al costat del Centre Comercial Islazul, Alcalá de Henares, Arganda del Rey, Villarejo de Salvanés, Aranjuez i Móstoles.

Simplement accedeix mitjançant la nostra pàgina web, cerca l’estació que desitges i podràs disposar de tota la informació que necessites, com al telèfon o l’adreça. Tria la que més et convengui!

A més, contam amb instal·lacions que permeten passar la inspecció de qualsevol tipus de vehicle: cotxes, motos o ciclomotors, furgonetes, taxis o pesats, i tot tipus de combustible: dièsel, benzina, híbrid i elèctric. La teva ITV per tots els teus vehicles.

CITA PRÈVIA ITV MADRID

Demanar cita prèvia per passar la ITV és molt senzill. Només has de reservar i pagar la teva cita online per assegurar-te el millor preu. Tu tries el dia i l’hora per passar la inspecció del teu vehicle. D’aquesta manera, t’assegures la disponibilitat del nostre equip de professionals per beneficiar-te de totes les comoditats d’arribar amb cita i no haver de realitzar llargues esperes innecessàries.

Entre les nostres opcions, podràs trobar estacions amb servei àgil, et permetrà optimitzar el més el teu temps. Inclús, podem passar la ITV per tu! Només has de demanar-ho i el nostre personal s’encarregà de tot.

A l’hora de demanar cita, recorda que amb la nova normativa, pot passar la ITV del teu vehicle fins a 30 dies abans de la data de caducitat sense que es vegi alterada.

PREUS

Al moment de realitzar la teva cita prèvia, no oblidis consultar totes les nostres tarifes i preus disponibles. Al realitzar el procés de reserva a la teva estació, trobaràs tota la informació de preus i descomptes en funció del dia i l’hora triada. Aprofita totes les nostres ofertes per la inspecció tècnica del teu vehicle i assegura’t de triar el millor preu per tu perquè, si paques online, aconseguiràs a més majors descomptes i una d’opcions més econòmiques.

Però és que, a més, podràs trobar a les nostres estacions uns serveis extres per fer la teva tasca més acollidora, com amb un cafè gratuït, un kit per divertir-se o àrees infantils per a que els més petits estiguin entretinguts durant el temps que duri la inspecció del teu vehicle, etc.

OFERTES

Si cerques una oferta, al mateix moment que realitzes el procés de reservar la teva cita online, podràs consultar el llistat complet d’ofertes i preus disponibles segons cada horari. Aconsegueix descomptes realitzant la teva reserva i el pagament online mitjançant la nostra web. Si cerques entre diferents opcions i les estacions disponibles, pots aconseguir una de les ITV més econòmiques de Madrid. No t’ho creus? Comproveu tu mateix!

HORARIS

A SGS t’ho posam fàcil gràcies a la nostre disponibilitat horària en diferents franges horàries. A la majoria de les nostres estacions, l’horari és de dilluns a divendres, matí i horabaixa. A més, t’agradarà sentir que, per facilitar-te les coses, si entre setmana es complicat per tu, també podràs realitzar la teva reserva pels dissabtes de les 8 a les 13h.

I no només això, anam més enllà i t’oferim a alguns del nostres centes la possibilitat de realitzar la teva reserva pels diumenges. En concret a les estacions de ITV Islazul, ITV Coslada, ITV Alcalá de Henares, ITV Arganda del Rey i ITV Móstoles, és on trobaràs aquesta alternativa. Com veus, mitjançant les nostres estacions l’orari per passar la ITV abasta tots els dies de la setmana. A que així és més fàcil?

Si comptes amb poca disponibilitat, el recomanam apostar per l’estació ITV Islazul ja que és una de les que presenta un horari d’apertura més ampli. Obrin de dilluns a dissabte de forma ininterrompuda mati i horabaixa. I si vols passar la ITV un diumenge, també obrin els matins!

ESTACIONS ITV PROFESIONALS: LA MILLOR ITV

Passar la ITV és més fàcil que mai. A SGS contam amb una flota de professionals i experts que revisaran el teu vehicle amb les millors garanties de seguretat. Revisaran des de les portes, finestres, cinturons o retrovisors, fins aspectes més tècnics com el funcionament del sistema elèctric, la suspensió o el motor del teu vehicle. No tenguis cap dubte, que feim feina per tu i per la teva major seguretat.

Tria la teva estació i reserva la teva cita ITV a Madrid
Tria la teva estació i reserva la teva cita ITV a Madrid

No t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita