ITV Aranjuez

Si cerques un lloc on passar la inspecció tècnica del teu vehicle a la zona d’Aranjuez, la nostra estació ITV Aranjuez SGS és perfecta per tu. Demana ja la teva cita prèvia amb nosaltres o compra un abonament. T’esperam!

RESERVA LA TEVA CITA ITV O PAGA ARA I DECIDEIX MÉS TARD QUAN HI VOLS ANAR

C/ Gonzalo Chacón, parcela 6. Pol. Ind. “Gonzalo Chacón”
28300 ARANJUEZ
Tel: 918 01 12 56

De dilluns a divendres: 09:00 a 13:30 y 16:00 a 18:30
Dissabtes: 09:00 a 13:00

Cita prèvia en línia

Reserva la teva cita prèvia

Pagament fàcil i segur

Disfruta d’un cafè

Àrea infantil

EL MILLOR PREU A LA TEVA ITV

A la vegada que revises els llocs lliures per demanar la teva cita prèvia, pots anar mirant el diferents preus. Així podràs decidir entre les diferents possibilitats i trobar el preu més econòmic, a més d’interessants ofertes. Però això no és tot, perquè si pagues per avançat a l’hora de realitzar la teva reserva, tendràs un descompte addicional a la teva ITV. Demana la teva cita prèvia i aconsegueix el millor preu!

COM ARRIBAR A LES NOSTRES INSTAL·LACIONS A ANJUEZ

La nostra estació s’ubica al carrer Gonzalo Chacón, parcel·la número 6. Dins del Polígon Industrial Gonzalo Chacón. Aquesta ubicació fa que sigui perfecte per qui cerca un lloc on passar la ITV a prop d’Ocaña, Seseña, Pinto, Valdemoro o Getafe.

EVITA COES AMB LA TEVA CITA PRÈVIA

Oblida les coes per passar la teva ITV! Gràcies al nostre sistema de cita prèvia online podràs veure còmodament els diferents horaris i llocs lliures per que puguis reservar el que millor et vagui i saber que estarem preparats per optimitzar el teu temps que és molt important. Només tens que introduir les dades relacionades amb el teu vehicle i automàticament podràs escollir les dates disponibles. Així de fàcil! Si tens qualque dubte a l’hora de realitzar la teva reserva, pots contactar amb nosaltres al telèfon 918 01 12 56 i estarem encantats d’ajudar-te.

HORARIS ITV ARANJUEZ

Estarem encantats d’atendre’t a aquesta estació de dilluns a divendres, tant d’horari de matí com d’horabaixa. Si entre setmana no te va bé, també obrim els dissabtes matí per oferir-te un horari més ampli on poder passar la teva inspecció tècnica del teu vehicle.
Reserva ahora tu cita previa en ITV Aranjuez
Top
)