ITV Calvià Motocicletes <125cc

Para concertar una cita previa online en la estación ITV Calviá pincha en el botón "solicitar cita previa" y no hagas fila para pasar tu revisión.

Detalls de l´estació

Camí de Cala Figuera, km. 1
07004 Palma de Mallorca Balears
Espanya

UBICACIÓ

L’estació ITV Calvià és una de les més recents que hem obert. Es troba al quilòmetre 1 del camí de Cala Figuera (prop de l’espai de karts de Magaluf).

Si viviu a Magaluf, Torrenova o Son Maties, no hi ha dubte que aquest centre és el lloc perfecte per passar la inspecció tècnica del vostre vehicle.

CITA PRÈVIA

Per no perdre temps, demanau hora per a inspecció de la vostra motocicleta o ciclomotor a ITV Calvià des del nostre web, on podreu triar el dia i l’hora.

Per iniciar el procés, només heu de fer clic a «Sol·licita cita prèvia» i, després d’indicar les dades del ciclomotor o motocicleta, podreu triar el dia que us vagi millor.

Teniu en compte que l’estació ITV Calvià també està habilitada per a turismes o vehicles lleugers de fins a 3500 kg (amb limitacions és millor que demaneu informació a l’estació), per la qual cosa, en el moment de demanar hora, seleccionau l’opció d'un ciclomotor o motocicleta.

HORARIS

Igual que a la resta d’estacions ITV Mallorca, qualsevol conductor que hagi de passar la inspecció tècnica a ITV Calvia de motos, trobarà que les portes estan obertes en horari continu des de primera hora del matí fins a darrera hora de l’horabaixa, de dilluns a divendres des de les 6.00 fins a les 21.00h (les darreres admissions són a les 20.30 h).

Durant els mesos de juliol i agost, obrim de dilluns a divendres de 6.00 a 15.00h (les darreres admissions són a les 14.30 h).

PREUS

Podreu saber el preu de la inspecció tècnica quan faceu el procés de reserva, on heu d’emplenar algunes dades específiques del vehicle que influeixen en el valor final del tràmit.

A l’hora de pagar, us asseguram un procés fàcil i segur, ja que podeu fer-ho telemàticament.

Si teniu dubtes, ens podeu telefonar al 871 57 55 44 i us ajudarem a solucionar qualsevol inconvenient que tingueu per demanar hora.

Us hi esperam!

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Servicio ágil
Servei àgil
Lideres
Som líders mundials en certificació
Passa la ITV de la teva moto a Calvià (ja no oferim aquest servei, per ara)
Passa la ITV de la teva moto a Calvià (ja no oferim aquest servei, per ara)

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita