ITV Mallorca

Estacion las palmas ii

 

Heu de passar pròximament la inspecció tècnica de vehicles i viviu a Mallorca? Voleu saber on podeu fer-la? Independentment del punt de l’illa on visqueu o treballeu, trobareu una estació d’ITV a prop.

Seleccionau en el mapa l’estació més pròxima per obtenir tota la informació que necessitau.

 

ON PUC PASSAR LA ITV A MALLORCA?

Les estacions ITV Mallorca estan ubicades a Inca, Manacor, Palma (Palma I, polígon de Son Castelló i Palma II, Can Pastilla) i Calvià (Magaluf).

Si reserves cita prèvia a les estacions ITV Mallorca assegures que el nostre equip de professionals et passi la inspecció del teu vehicle. Si vas directament a algun dels centres, t'esperan per poder-te informar i si és possible passar la inspecció del teu vehicle.

  1. Per assegurar-vos poder fer la inspecció tècnica del vehicle, demanau hora abans d’anar a qualsevol dels centres ITV Mallorca. Si anau directament a l’estació sense cita, us diran si és possible passar la inspecció del vehicle en aquell moment.

 

HORARIS

Per saber els horaris de cada estació, consultau l’apartat corresponent de cada centre.

Tots els centres permeten passar la inspecció de dilluns a divendres, des de primera hora del matí fins a darrera de l’horabaixa. Una bona notícia per als usuaris amb agendes més atapeïdes!

 

PREUS

Per saber el preu final de la revisió, triau una de les localitzacions del mapa i indicau el tipus de vehicle. A continuació, podreu veure un calendari complet dels dies i de les hores disponibles i, finalment, el sistema us mostrarà el preu de la inspecció del vehicle.

A SGS oferim un servei de qualitat, avalat pel nostre equip d’experts i professionals, a un preu molt competitiu.

 

CITA PRÈVIA

A SGS som conscients del valor del temps i no us el volem fer perdre a l’hora de passar la inspecció tècnica del vehicle.

Per això, us oferim la possibilitat de demanar hora per passar la ITV des del nostre web.

 

COM PUC PASSAR LA ITV?

Sens dubte, tots volem passar la ITV a la primera per no haver de tornar a fer el tràmit i, principalment, per circular amb tranquil·litat.

Per això, és important que presteu atenció a l’estat de la carrosseria, retrovisors, portes, cinturons, clàxon, enllumenat, senyalització i rodes, entre altres elements.

Assegurau-vos que el vehicle compleix la normativa i, si creis que no passarà la ITV a la primera, abans de fer la inspecció, anau a un taller mecànic de confiança perquè el revisin.

 

CONTACTE

Si teniu cap dubte relacionat amb ITV Mallorca, posau-vos en contacte amb nosaltres a través del web o amb l’equip d’una estació ITV SGS.

A més de les revisions, també feim inspeccions prèvies a la matriculació de vehicles procedents de tercers països, subhastes o canvis de residència; legalitzacions de reformes de tota classe… entre altres serveis.

 

SEGURETAT

Una de les nostres prioritats és complir totes les mesures de seguretat i higiene per evitar contagis i protegir la vostra salut.

Per això, tots els nostres professionals vetlen cada dia per oferir un servei de qualitat i completament adaptat a la normativa.

Tria la teva estació i reserva la teva cita ITV a Mallorca
Tria la teva estació i reserva la teva cita ITV a Mallorca

No t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita