ITV Inca

L'estació ITV Inca és un dels cinc centres que posem a la teva disposició a Mallorca per fer la inspecció tècnica del teu vehicle, sempre de la mà de professionals formats i altament qualificats.

Detalls de l´estació

Ctra. Palma-Alcudia, km 30
07300 Inca Balears
Espanya

UBICACIÓ

L'estació d'Inca està ubicada a la Carretera Palma-Alcúdia, al quilòmetre 30, un lloc ideal tant per als que resideixen a Inca com també per als que són a Binissalem, Búger, Alaró, Lloseta i Selva.

També és una alternativa excel·lent per als qui viuen a prop de Sineu, Campanet, Alcúdia, Sencelles o Costitx, ja que l'estació de Mallorca és la més propera a aquestes ubicacions.

Hi podràs realitzar la inspecció amb un equip de professionals, de forma àgil i amb les garanties de que el teu vehicle pot seguir recorrent quilòmetres amb total seguretat fins a la propera ITV marcada al calendari.

DEMANAR CITA PRÈVIA ITV INCA

A les estacions SGS posem èmfasi en com és d'important que els conductors facin la inspecció tècnica del seu vehicle amb cita prèvia.

És la millor manera d'assegurar que podreu passar la inspecció tècnica, el dia i l'hora que et vagi millor.

Des de SGS et donem dues opcions per fer la reserva. Una és a través d'aquesta web, on hauràs de fer clic a “Demanar cita prèvia”, completar un petit formulari amb dades del vehicle i, finalment, escollir la data i l'horari que et vagi millor. L'altra opció és fer-ho a través del telèfon, trucant al 871 57 55 44. Els nostres professionals us oferiran els torns que hi ha disponibles per a les properes setmanes i mesos.

HORARI

L'horari de la ITV d'Inca és de dilluns a divendres de 6:00 a 21:00, per tant disposes de pràcticament tot el dia per passar la ITV del teu vehicle.

Els mesos de juliol i agost, l'horari és de dilluns a divendres de 6.00 a 15.00.

PREUS ITV INCA

Pots conèixer el preu final de la inspecció tècnica un cop finalitzat el procés de reserva, per això també recomanem concertar una cita prèvia.

El valor del tràmit dependrà, principalment, de les característiques del vehicle, ja que no és el mateix la revisió si és una moto que un cotxe.

Quan has concertat la cita prèvia online, podràs visualitzar de forma gràfica el preu amb IVA per tipus de vehicle, dia i hora de reserva.

Finalment, cal posar èmfasi en què, si es realitza el pagament a l'estació, les opcions són les següents: amb una carta de pagament o targeta de crèdit.

En definitiva, a SGS som la teva millor opció per a la inspecció tècnica del teu vehicle perquè oferim estacions ateses per experts, tenim un ampli horari d'atenció al públic, instal·lacions adaptades a la normativa i seguretat que exigeix la ITV.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a Inca
Passa la teva ITV a Inca

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita