ITV Utiel

Arriba el moment de passar la primera ITV? Ja ha passat el període estipulat per llei des de l'última vegada que vas passar la ITV i et torna a tocar? Resideixes a prop de la localitat valenciana d'Utiel? Si la resposta a aquestes preguntes és afirmativa ets al lloc correcte. T'explicarem tot el que has de saber per passar la ITV a Utiel.

Detalles de la estación

Pol. Ind. El Melero, pc 88/89
46300 Utiel Valencia
Espanya

UBICACIÓ ITV UTIEL

Si necessites passar la ITV, has de saber que l'estació d'Utiel es troba a les parcel·les 88 i 89 del Polígon Industrial “El Melero”.

És important dir que, si ets per la zona de Requena, Benagéber, Chelva, Caudete de las Fuentes, Camporrobles o fins i tot Aliaguilla -a la província de Conca, però limítrof amb Utiel-, podràs fer la revisió a l'estació d'Utiel.

DEMANAR CITA PRÈVIA

És realment important que demanis cita prèvia per evitar fer llargues i innecessàries cues a l'estació.

El procés és molt ràpid i senzill, ja que n'hi haurà prou amb prémer el botó “sol·licitar cita prèvia” i indicar el tipus d'inspecció que desitges realitzar, el tipus de combustible, de vehicle i la matrícula del mateix.

Encara que la data exacta de caducitat de la teva inspecció tècnica encara no estigui disponible, estàs de sort! Després del darrer canvi a la normativa, ja no cal esperar fins aquell moment, sinó que pots passar la revisió 30 dies abans de la data de la seva caducitat.

Tot i així, si tens qualsevol dubte, el telèfon 962 17 15 62 està a la teva disposició per resoldre les preguntes que et sorgeixin.

HORARIS ITV UTIEL

Per oferir la màxima disponibilitat possible als ciutadans, l'horari de la ITV d'Utiel és de dilluns a divendres des de primera hora del matí fins a última tarda, de manera continua.

En conseqüència, independentment dels horaris de treball o de les ocupacions personals o de lleure que tinguis programades, podràs demanar cita prèvia per a ITV a Utiel per a qualsevol buit disponible que tinguis a la setmana.

Cal remarcar que aquests horaris només es veuen modificats durant el període estival, durant els mesos de juliol, agost i primera quinzena de setembre.

PREUS

Per conèixer els preus has de reservar cita a través de la nostra pàgina web. Fes clic a “sol·licitar cita prèvia” i trobaràs un calendari gràfic amb els diferents dies i hores disponibles i quant costa passar la revisió en aquesta data.

Cal esbrinar que el valor de la inspecció tècnica vehicular dependrà del tipus de combustible o de si es tracta d'un turisme, un vehicle lleuger o furgó, un de dues rodes o un de pesat.

En qualsevol cas, els professionals de SGS ITV estan molt preparats per revisar les especificacions de cada vehicle.

Pel que fa al mètode de pagament, el dia que passis la revisió podràs escollir entre abonar en efectiu o amb targeta.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a Utiel
Passa la teva ITV a Utiel

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

¿Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita