ITV Ribarroja

Si estàs pensant en passar la ITV a Riba-roja, definitivament ets al lloc correcte perquè aquí t'oferirem tota la informació que necessites per dur a terme la inspecció tècnica del teu vehicle en aquesta estació de València.

Detalles de la estación

Polígono Industrial El Oliveral s/n
46190 Riba-roja de Túria Valencia
Espanya

UBICACIÓ

El centre d'inspecció tècnica vehicular de Riba-roja està ubicat al carrer B del Polígon Industrial de l'Oliveral, a uns 20 quilòmetres de distància de la ciutat de València.

Hi ha altres localitats valencianes properes, com Cheste, Xiva, Manises, Vilamarxant Paterna, Pobla de Vallbona i Cuart de Poblet.

DEMANAR CITA PRÈVIA A RIBA-ROJA

Si tens un calendari ajustat, o detestes fer cues llargues, et recomanem demanar cita prèvia a través d'Internet, un procediment molt ràpid i senzill que pots fer a la nostra web.

En aquest sentit, l'únic que has de fer és adreçar-te a “Sol·licitar cita prèvia”, completar el formulari corresponent i seleccionar la data i hora que et vagi millor per realitzar la inspecció.

No només et permetrà planificar la teva agenda amb antelació i evitar temps d'espera innecessaris, sinó que a més podràs conèixer el preu de la ITV Riba-roja amb antelació.

Quan facis el procés de reserva del torn per a la inspecció, podràs visualitzar una gràfica en què es mostra quant costa passar la revisió en funció del dia i hora que triïs. Si tens disponibilitat horària, això et permetrà passar la revisió pagant molt menys.

Tingues present que, amb la nova normativa, pots passar la revisió tècnica del teu vehicle fins a 30 dies abans de la data de caducitat sense que aquesta es vegi alterada. Per tant, si et queda menys d'un mes, fes-ho ara!

HORARI

Afortunadament, l'horari d'ITV Riba-roja és molt ampli de manera que, independentment de les ocupacions laborals, personals o de lleure que tinguis agendades, tingues per segur que trobaràs un lloc per passar la revisió.

En concret, les portes del centre estan obertes de dilluns a divendres, en horari continu des del matí fins a la nit (no tanquem al migdia).

L´única excepció que presenta aquest itinerari és durant el període estival. Des de l'1 de juliol i fins al 31 d'agost, canvia lleugerament l'horari d'atenció al públic, per tant et recomanem revisar les hores d'obertura quan facis la cita prèvia i t'organitzis de la millor manera.

PREUS ITV RIBA-ROJA

Durant el procés de sol·licitud de la cita prèvia, a més de visualitzar els dies i les hores disponibles per passar la revisió, també podràs consultar els preus.

En el procés de reserva online, ens hauràs d'indicar el tipus d'inspecció que vols fer, el tipus de combustible (gasolina, dièsel o si es tracta d'un vehicle híbrid o elèctric) i el tipus de vehicle.

Això és degut a que tots aquests són factors que influeixen decididament en el preu del teu ITV.

Si tens qualsevol dubte sobre el procés de reserva o les tarifes ofertes pots contactar amb nosaltres a través del nostre telèfon 961 66 81 81 i t'ajudarem en tot allò que necessitis.

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a Ribarroja
Passa la teva ITV a Ribarroja

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

¿Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita