ITV Lliria

Independentment del tipus de vehicle que tinguis, has de fer la corresponent revisió tècnica. Si estàs pensant en fer-la a l'estació ITV Llíria, aquí t'explicarem tot el que has de fer abans de demanar la cita prèvia.

Detalles de la estación

Pol. Industrial Pla de Rascanya, C/ La Ronda 72
46160 Llíria Valencia
Espanya

UBICACIÓ

Si vius al municipi de Llíria o a alguna de les localitats properes, com ara Marines, Benissanó, Pedralba o Vilamarxant, et recomanem que passis la revisió a l'estació SGS de Llíria.

Situada al Polígon Industrial Rascanya s/n, hi trobaràs un equip de professionals que es farà de la revisió tècnica del teu vehicle, de forma àgil, ràpida i oferint-te totes les garanties de seguretat que necessites per circular sense inconvenients.

DEMANAR CITA PRÈVIA A ITV LLIRIA

Aprofitant els avantatges que ofereixen les noves tecnologies avui dia, a la nostra web et proposem un sistema de reserva de cita prèvia que et permetrà estalviar temps d'espera i evitar les interminables cues que es formen de tant en tant a les estacions.

Per fer la reserva, només has de fer clic al botó “sol·licitar cita prèvia”, indicar les especificacions tècniques del teu vehicle i escollir la data i hora concreta en què vols passar la inspecció tècnica vehícular en aquesta part de València.

Si tens algun dubte durant la reserva, pots posar-te en contacte al telèfon 962 79 06 14. Estarem encantats d'ajudar-te!

HORARIS

L'horari d´ITV Llíria és de dilluns a divendres, des de primera hora del matí fins a primera hora de la nit, en horari continu. A més, un dels grans avantatges que ofereix aquesta estació és que també obre els dissabtes al matí.

En conseqüència, si tens una agenda ocupada, tingues per segur que trobaràs un lloc per poder fer la inspecció tècnica del teu vehicle.

PREUS ITV LLIRIA

Tindràs la possibilitat de conèixer el preu un cop hagis realitzat la corresponent reserva en línia.

És que el valor de la inspecció tècnica no és el mateix, ja que depèn de diversos factors, com ara les característiques del vehicle, el tipus de combustible i el motor.

Un cop hagis finalitzat la petició de cita, veuràs el preu final (amb IVA inclòs).

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia
Passa la teva ITV a Lliria
Passa la teva ITV a Lliria

Demana hora, no t'implicarà més de 2 minuts.

¿Ja tens una cita?

Modificar o anul·lar cita