ITV Saragossa Ciutat del transport

Si tens decidit concertar una cita prèvia online a l'estació ITV Saragossa Ciutat del transport, simplement has de fer clic al botó “sol·licitar cita prèvia” i t'oblidaràs per complet de fer llargues files per passar la revisió.

Detalls de l´estació

Polígono Ciudad del Transporte, Carretera Huesca, Km. 7
50820 San Juan de Mozarrifar Zaragoza
Espanya

UBICACIÓ

 

La direcció de la IITV Saragossa Ciutat del transport és lPolígono Ciudad del Transporte, Carretera Huesca, Km. 7, 50820 San Juan de Mozarrifar, on s'atenen els vehicles de la zona quan arriba el moment de passar la inspecció tècnica.

El seu equip de professionals, amb àmplia experiència i coneixement al món del motor, revisarà cada element primordial del teu vehicle per assegurar que pot seguir circulant d'acord amb la normativa actual vigent.

Són molts els conductors que tenen dubtes sobre si passaran la inspecció, però si tens el vehicle en bones condicions no tindràs cap inconvenient. En aquest cas… Confia en els tècnics i reserva ja la teva cita!

DEMANAR CITA PRÈVIA ITV SARAGOSSA CIUTAT DEL TRANSPORT

Pots reservar ja la teva cita a ITV Zaragoza Ciutat del transport fent clic al botó “Demanar cita ITV” i omplint el formulari de dades del vehicle.

És important que indiqueu si es tracta d'un vehicle a dièsel, benzina, híbrid o elèctric i el tipus de vehicle (turisme, vehicle lleuger, pesat o un ciclomotor de dues rodes).

Un cop has emplenat aquesta primera part del formulari, podràs triar el dia i l'hora que més còmode et quedi per fer la revisió.

HORARIS

L'horari de la ITV és de dilluns a divendres de 07:00 a 21:00 de forma continua; mentre que els dissabtes és de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00. L'horari és ampli per poder adaptar-nos a la disponibilitat de tots els usuaris.

En definitiva, gràcies als horaris en què l'ITV Ciutat del transport està obert no hi ha excuses perquè no duguis a terme la inspecció tècnica del teu vehicle.

Si tens algun dubte sobre com arribar o vols anul·lar la teva cita per qualsevol motiu, posa't en contacte amb nosaltres. T'atendrem al telèfon 976 27 48 33, on et respondrem ràpidament a totes les teves inquietuds.

PREUS ITV SARAGOSSA CIUTAT DEL TRANSPORT

El pagament de la ITV a Saragossa Ciutat del transport  es realitza de forma física a les instal·lacions.

Podràs conèixer prèviament el valor durant el procés de reserva de cita prèvia, on, després d'indicar totes les dades del vehicle i de contacte, coneixeràs la tarifa de la inspecció del teu vehicle.

Tingues en compte que el preu dependrà del tipus de vehicle o motor que té, ja que cada model d'automòbil necessita una sèrie de proves concretes per revisar-les.

SGS compta amb professionals amb amplis coneixements sobre cada part dels vehicles, així com també del motor. En conseqüència, t'asseguraràs que el teu cotxe o motocicleta estigui en perfectes condicions perquè circulis sense cap problema.

Qualsevol dubte que tinguis, pots contactar-nos aquí mateix o al telèfon 976 27 48 33. De seguida ens posarem a la teva disposició!

En esta estación podrás disfrutar de

Pago
Pagament fàcil i segur
Cita previa
Reserva la teva cita prèvia